Hemnet lanserar podcast om bostadsmarknaden

Den 25 maj var det premiär för podcasten Vägen hem som följer och förklarar utvecklingen på den svenska bostadsmarknaden. Programledare är Staffan Tell, presstalesperson på Hemnet och Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet. Bostadsutvecklaren Riksbyggen är exklusiv partner för podcastens sex första avsnitt.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

I podcasten Vägen hem kommer Staffan Tell och Erik Holmberg gå igenom de viktigaste händelserna i omvärlden och hur de påverkar bostadsmarknaden, liksom analysera och diskutera Hemnets egna data. Lyssnarna kommer även få träffa spännande gäster, som mäklare, ekonomer och andra experter som bjuder på intressant kunskap och perspektiv. 

– Vi konstaterar att det finns ett stort intresse kring bostadsmarknaden och vill prova podcast-formatet för att på ett förklarande och lättsamt sätt fördjupa oss i alla de olika ämnen som omger en bostadsaffär, säger Staffan Tell.

Han fortsätter:

– Vi är väldigt glada över att ha Riksbyggen med oss på den här poddresan, som börjar med sex avsnitt men där vi hoppas att intresset blir stort nog för en fortsättning.

Podcasten Vägen hem produceras av Poddagency. Vägen hem hade premiär den 25 maj och ett nytt avsnitt kommer därefter att släppas varannan torsdag. 

– Bostadsfrågan är en av de viktigaste frågorna för oss människor och är väldigt aktuell i dessa dagar. Som en av Sveriges största bostadsutvecklare vill vi gärna dela med oss av vår kunskap, och att göra det i ett nytt format tillsammans med Hemnet som med sitt oberoende har ett helikopterperpektiv på bostadsbranschen, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Här kan du lyssna på premiäravsnittet:

Spotify

Apple Podcasts