Podd: Så sparar du ihop till kontantinsatsen

I det nionde avsnittet av Vägen hem träffar vi sparprofilen Nicklas Andersson från Carnegie. Han förklarar vikten i att ha ett långsiktigt sparande och ger tips kring hur man kan lyckas spara ihop till kontantinsatsen.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

I senaste avsnittet av Vägen hem träffar vi sparprofilen Nicklas Andersson från Carnegie. De samtalar om hur man kan lyckas med att spara ihop till kontantinsatsen när man ska köpa ny bostad. Få har nog missat att det på många håll krävs lång kötid eller ett stort eget kapital för att få tag på en bostad. Nicklas reder ut hur man kan komma i gång med sitt sparande, vilka tidsperspektiv man ska ha och hur man kan tänka kring riskerna.

I avsnittet får du bland annat mer kunskap om:

  • Hur mycket avkastning börsen har gett historiskt
  • Hur man kan tänka kring risk
  • Varför det är viktigt att vara långsiktig i sitt sparande

Här kan du lyssna på avsnittet:

Spotify 

Apple Podcasts

Podden programleds av Staffan Tell, presstalesperson och Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet. Vägen hem – en podcast om bostadsmarknaden från Hemnet i samarbete med Riksbyggen.