Bygg ditt hus hemma i soffan

Nu lanseras det digitala husbyggarverktyget ”Bygg online” där du kan bygga ditt hus och testa både husmodeller, färger och inredning digitalt och dessutom få en preliminär kostnadsuppskattning direkt.

De femton olika pakethusen som finns att välja mellan i ”Bygg online” är utvalda populära modeller från Götenehus. Fredrik Arvidson, försäljningschef på Götenehus säger: – Många års erfarenhet av att bygga hus gör att vi vet vilka kulörer och material som är populärast bland våra kunder, därför har vi kunnat ta fram ett sortiment av val och tillval som gör hela byggprocessen väldigt smidig. Och nu med ”Bygg online” så förenklas den ännu mer för våra kunder.

Ett smart och lekfullt sätt att bygga hus

Anders Blomqvist, produktchef på Götenehus berättar mer: – När vi utvecklade den här tjänsten så gjorde vi det utifrån våra kunders behov. Vi har fokuserat på att det ska vara enkelt och lekfullt att använda ”Bygg online” när du vill testa olika husmodeller, prova olika val och se på vilket sätt dessa påverkar intrycket av hela huset och kostnadsbilden. Samtidigt får du som kund bättre översyn och kontroll över vad du vill ha och på vilket sätt dina val får betydelse.

Gör dina val och se priserna direkt

När du håller på och formar ditt hus som du vill ha det och till exempel väljer färg på fasad och tak, modeller på köks- och badrumsinredning och vilken färg de ska ha, så kan du samtidigt snabbt och enkelt se hur dina olika val påverkar priset. Allt sådant som annars kan vara svårt att få en uppfattning om när man inte har en tydlig bild eller sammanräkning framför sig.

Dela dina husplaner med vänner och familj

Till skillnad från många andra digitala husbyggartjänster så måste du inte lämna ifrån dig kontaktuppgifter för att använda ”Bygg online” och kan dessutom spara eller dela dina huskonfigurationer med vänner och familj. Vill du däremot få ett pris behöver du fylla i vilken kommun du vill bygga ditt hus i, då priserna för byggnationen av huset kan variera. Anders förtydligar.

– Vill du bli kontaktad, kan du genom en knapptryckning enkelt skicka in din huskonfiguration med dina val till Götenehus. När det sedan blir dags för dig att ta nästa steg i processen, så har vi redan tillgång till din konfiguration och samtalet i första mötet blir då mer fokuserat och vi får en större gemensam förståelse för projektet.

Klicka här för att komma direkt till gotenehus.se/byggonline och börja bygg ditt nya hus hemma i soffan.