Bloggdrottningen Margauxs knep för att skrämma bort andra spekulanter

Bloggdrottningen Margaux och pojkvännen Jacob ska flytta ihop och letar efter ett gemensamt boende i Stockholms innerstad. Att flytta ihop är inte särskilt lätt, speciellt inte när man inte är överens om vilken stadsdel man vill bo i. Jacob kan tänka sig bo i Vasastan medan Margaux lockas mer av att stanna på Östermalm. Mäklaren Jörgen Olsson, som fick i uppdrag att sälja både Jacob och Margauxs lägenheter, har nu bara Margauxs lägenhet kvar. Den är belägen på Östermalm i Stockholm och har ett ganska högt utgångspris men Margaux är hård. Minst 4 miljoner vill hon ha för att bli nöjd. Kommer mäklaren Jörgen att lyckas med det höga målet?
Vi får också följa med paret på visning i deras drömlägenhet. Det finns bara ett problem – lägenheten ligger inte på Östermalm. Se vad Margaux har för knep för att skrämma bort andra spekulanter från drömlägenhetens budgivning.