Hamna högst upp i listan med Raketen

Undersökningar visar att fler besökare till din annons ökar dina chanser att sälja din bostad snabbare och till ett högre pris. Därför har vi tagit fram Raketen. Med produkten kommer du som säljare högst upp på Hemnet under fem eller tre dagar, så att du får fler relevanta besök till din annons.

Maximera din försäljning med Raketen

  • Raketen ger hundratals nya, relevanta besökare till din annons.
  • Vår data, baserad på hundratusentals försäljningar, visar att bostäder med många besökare säljs både snabbare och till ett högre pris. Raketen ökar därför dina chanser att maximera din försäljning.
  • Du kan köpa Raketen när som helst under det att din bostadsannons ligger ute på Hemnet.
  • Produkten är perfekt för dig som vill ge din bostad de bästa förutsättningarna innan visning. Raketen fungerar även utmärkt för bostäder som legat ute till försäljning ett tag eftersom produkten ger din bostad en extra chans att sticka ut igen, när intresset svalnat.
  • Som säljare kan du se effekten som Raketen ger dig i Säljkollen.
Effekten av Raketen

Så funkar Raketen

  • Som säljare köper du Raketen via Säljkollen eller på din objektsida på Hemnet, via länken ”Tjänster för säljare”.
  • Direkt efter köpet av Raketen visas din bostad högst upp i resultatlistan i fem eller tre dagar. Raketen visas vid sökningar som matchar din annons. Din vanliga bostadsannons ligger samtidigt kvar på sin ordinarie plats i listan.
  • Om en spekulant söker i ett område där flera säljare köpt Raketen samtidigt visas en bostad åt gången – men alla bostäder visas lika ofta.