Se på tv oavsett var du är

Ha dina tv-kanaler med dig, var du än är. Telenor Stream är en app som samlar alla kanaler, filmer och serier på samma plats, för att användarna ska slippa hoppa mellan olika appar.– Den stora fördelen är mobiliteten, det går att titta oavsett var man är. Det är perfekt vid flytten eller i sommarstugan, säger Jenny Englund, produktchef tv och media, på Telenor.

Telenor Stream är i grund och botten en tjänst som möjliggör frihet. Allt färre väljer att följa de traditionella tv-kanalerna via linjär-tv, istället har användandet av streamingtjänster ökat dramatiskt de senaste åren. I Telenor Stream ingår de kanaler som också ingår det tv-paket kunden har, förklarar Jenny Englund. – Vi vill inte ha en gammal lösning där du är fast med tv-box, det är viktigare att finnas där människor faktiskt vill se på tv. I dag är det mobiltelefoner, läsplattor eller exempelvis produkter som AppleTV som gäller i stor utsträckning, säger hon.

Vill du ha Telenor Stream? Samla tv, mobil och bredband och få flera fördelar. Läs mer här.

I Telenor Stream ingår de kanaler som också ingår det tv-paket kunden har.Även SF Anytime, som ger möjlighten till att hyra filmer, är inkluderat. Inom kort lanserar HBO Nordic som en del av Stream.

Slippa hoppa mellan olika tjänster

Syftet med Telenor Stream är att användarna ska slippa hoppa mellan olika tjänster för att se på olika kanaler, allt finns i Stream. Telenor har tagit fram erbjudandet Kombo som innebär att om du samlar mobil, bredband och tv hos Telenor får du mer surf, snabbare bredband eller fler tv-kanaler.

I Stream finns också en särskild lösning som är framtagen för mindre barn och till viss del även deras föräldrar. – Det är Kids Mode, vilket innebär att det bara visas innehåll som är anpassat för barn. Det underlättar mycket för föräldrar som slipper oroa sig för att opassande innehåll ska dyka upp när barnen tittar på paddan eller telefonen, säger Jenny.

Det går också att ladda ner visst innehåll som går att titta på utan uppkoppling, något som passar för flygresan eller i sommarstugan när täckningen inte är på topp. Du behöver ingen tv-box för att aktivera Stream, vilket underlättar vid en flytt. Enkelheten och tillgängligheten har varit fokus från början förklarar Jenny Englund. – Om du har Telenor som mobiloperatör dras ingenting från din surfpott när du streamar till din app. Det gäller i större delen av Europa också, säger hon.

Fakta: Detta är Telenor Stream och Kombo

Alla linjära kanaler som ingår i det tv-paket du har hos Telenor ingår i Telenor Stream. Även SF Anytime, som ger möjlighten till att hyra filmer, är inkluderat. Inom kort lanserar HBO Nordic som en del av Stream.

Om du samlar mobil, bredband och tv hos Telenor får du mer surf, snabbare bredband eller fler tv-kanaler. Det väljer du själv. Läs mer om Kombo här.