Gina och Margaux klara för Guldhemmet 2020

Guldhemmet, galan som samlar och hyllar den svenska bostadsbranschen och är ett initiativ från Hemnet, kan stolt presentera att Gina Dirawi och Margaux Dietz är klara som konferencierer för evenemanget som går av stapeln den 5 mars 2020.

Gina Dirawi och Margaux Dietz.

Nomineringarna fortsätter ramla in, biljetterna är nästan slutsålda och arbetet med att skapa Sveriges nya bostadsgala Guldhemmet är i full gång. För att leda den glittrande kvällen har Hemnet nu plockat in två riktiga proffs – prisbelönta programledaren Gina Dirawi och kända influencern Margaux Dietz.

– Det är super att Hemnet har tagit initiativet med att skapa en ny bostadsgala. Jag har själv en mäklare i familjen och vet att det är ett yrke som kräver mycket. Att köpa eller sälja en bostad är för många den viktigaste affären man gör i livet. de som jobbar extra hårt för att den ska bli så bra som möjligt förtjänar lite uppmärksamhet, säger Margaux Dietz.

– Med Guldhemmet vill vi inte bara skapa en fantastisk kväll, utan ett helt nytt sammanhang som sätter ljuset på en yrkesgrupp som vi tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Varje detalj för att göra Guldhemmet till en oförglömlig upplevelse är viktig – och därför känns det fantastiskt kul att vi nu har två riktiga superproffs som ska leda oss genom själva galakvällen. Gina och Margaux kommer skapa magi tillsammans och göra kvällen till något alldeles extra, säger Tove Beckman projektledare för Guldhemmet.

Kort om konferenciererna:

Gina Dirawi – skådespelare, programledare, artist, komiker och låtskrivare. Har tidigare programlett: Idol, Musikhjälpen, Grammisgalan och Melodifestivalen.Margaux Dietz – influencer och Youtube-profil. Gjorde 2018 TV-debut i Let’s Dance, bloggar för Elle och har nyligen släppt boken “Your Best Life”.

Är du mäklare eller bostadsutvecklare? Nominera dig själv, ditt företag, ditt projekt eller dina kollegor till något av våra sex nomineringspriser. Läs mer här.