”Viktigt att förhandla med banken för att försöka pressa ner räntan”

Många svenskar betalar för mycket för bolån och försäkringar trots att det är relativt enkelt att både se över och förändra. Många av Compricers kunder sparar tusenlappar varje år på sitt bolån genom att använda sajtens jämförelsetjänst.– Oavsett om de rörliga bostadsräntorna är på väg upp eller ner så är det alltid viktigt att förhandla med banken för att försöka pressa ner dem. Desto lägre din ränta är desto lägre är dina kostnader, säger Christina Sahlberg, sparekonom på Compricer.

Jämför och sänk dina kostnader – klicka här.

De flesta vet om det men få tar tag i att sänka de där små kostnaderna för försäkringar och ränta som tillsammans blir en stor utgiftspost. Genom att se över olika alternativ för hemförsäkring, bilförsäkring, el och bolån går det att spara tusentals kronor varje år.

Compricer är en tjänst som hjälper dig att jämföra olika alternativ och hitta det bästa för just dig, oavsett om det är ett bolån eller en hemförsäkring. Sedan Compricer lanserades 2005 har tjänsten hjälpt hundratusentals svenskar att sänka sina kostnader. Tjänsten är gratis för den som jämför, Compricer får betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.– Missar man att förhandla om räntan kan det bli riktigt dyrt, och många svenskar betalar alldeles för mycket i onödan säger Christina Sahlberg, sparekonom på Compricer.

Jämför din bolåneränta med andra långivare hos Compricer.

Så mycket kan du spara per år genom att sänka räntan:

Detta är Compricer:

Compricer jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. För att kunna ge dig en bra översikt av olika erbjudande på marknaden vill Compricer att så många företag som möjligt är med. Compricer har ingen koppling till någon enskild bank, elleverantör eller försäkringsbolag – deras mål är att presentera de bästa erbjudanden för just dig. Hittar inte Compricer ett bättre avtal än kundens befintliga rekommenderas kunden att ha kvar det avtalet.