Få lika bra uppkoppling på landet som hemma

Att åka till landet behöver inte betyda dålig uppkoppling. Välfungerande Wifi ska vara en självklarhet oavsett var du är. Telia har allt för dig som vill kunna streama film eller jobba ostört även från stugan.

Foto: Telia.

Långsamt Wifi är lika tråkigt på landet som hemma. Med Telia kan du ta del av den senaste tekniken, oavsett om du väljer bredband via fiber eller mobilnät. Bra uppkoppling låter dig koppla av till favoritserien eller jobba varifrån du vill. 

Vill du veta mer om Telias bredband? Läs mer här.

Flera anledningar att välja fiber 

Med bredband via fiber kan hela familjen surfa, streama och jobba samtidigt utan att uppkopplingen försämras. Eftersom fiber inte påverkas av avståndet till en telestation kan det vara ett bra alternativ för fritidshuset. 

– En fiberanslutning påverkas inte av vädret, avstånd till telestation eller hur många saker som är uppkopplade. Med Telia får du en pålitlig fiberleverantör, vi har ansvarat för Sveriges telefonnät i över hundra år och var bland de första att börja bygga fiber, berättar Josefine Halvarsson på Telia.

Se vilket bredband som passar där du bor eller ska flytta till.

Hos Telia kan du få ett bredbandsabonnemang med hastigheter mellan 100-1000 Mbit/s via fiber, du kan själv välja den hastighet som passar dig bäst. Med fiber kan du dessutom enkelt skapa ett ”smart hem” med exempelvis uppkopplade lås, lampor och larm.

Foto: Telia.

– Du kan själv välja om du vill ha endast fiberanslutning eller även bredband, tv och telefoni från Telia. Sedan tar vi hand om hela installationen, och du kan alltid få hjälp med att komma igång med dina tjänster av en personlig tekniker från oss, säger Josefine. 

Har du redan fiber i ditt hus eller lägenhet och vill byta till Telia? Då kan du göra en intresseanmälan för att se om du kan byta till fiber från Telia. 

Surfa obegränsat med bredband via mobilnätet 

Om du inte vill eller kan ha bredband via fiber kan du välja bredband via mobilnät. Bredband via mobilnätet ger dig en fast uppkoppling hemma med obegränsad surf, Wifi och tillgång till både tv och streaming i bästa kvalitet.

Hastigheten beror på täckningen i ditt område, men ligger vanligtvis runt 30–150 Mbit/s. På Telia görs alltid en förutsättningskoll, oavsett om du köper bredband via mobilnätet på Telia.se eller om någon av deras säljare hjälper dig. Du kan välja mellan Bredband Bas med hastigheter mellan 10-30 Mbit/s vid nedladdning eller Bredband Plus med hastigheter mellan 30-150 Mbit/s vid nedladdning.

– Oavsett var ditt landställe ligger kan du se till att vara uppkopplad. Telias mobilnät har bäst och mest täckning i Sverige, även på de mest otillgängliga ställen, säger Josefine avslutningsvis.

Se vilket bredband som passar där du bor eller ska flytta till.