Skapa trygghet med smart hemövervakning

När hemmet behöver det bästa inom säkerhet är det ingen överdrift att säga att säkerhetskameran Arlo Ultra 2 levererar. I en tid då våra hem blir allt mer uppkopplade, erbjuder Arlo en lösning som uppfyller husägarens och Tech-nördens högsta förväntningar.

Arlo Ultra 2 har flera smarta funktioner, däribland inbyggd strålkastare och siren som aktiveras vid rörelse. Bild: Arlo.

– Att kunna identifiera varje liten detalj, oavsett om det är dag eller natt, ger en ökad trygghet, säger Lovisa Tjernström, nordisk marknadschef på Arlo. 

Det är inte svårt att förstå varför. Med 4K-upplösning och HDR, kan du zooma in upp till 12x på nyckeldetaljer – som ett ansikte vid din ytterdörr eller registreringsskylten på en okänd bil. Och med en bildhastighet på 24 pfs är videon lika kristallklar som många Hollywood-filmer. 

Vill du veta mer? Klicka här.

Den breda 180-graders visningsvinkeln säkerställer att ingenting undgår din uppmärksamhet, och minskar behovet av flera kameror på din tomt. 

Som om inte det vore nog, erbjuder Arlo Ultra 2 en unik tvåvägskommunikation med brusreducering. Du kan kommunicera med den som står framför kameran. Och skulle något oväntat inträffa kan en inbyggd strålkastare och siren aktiveras vid rörelse.

Gör ditt hem ännu smartare 

Det som gör Arlo Ultra 2 ännu mer imponerande är integrationen med smarta hem-assistenter som Google Assistent, Amazon Alexa och Apple HomeKit. Den här modellen är unik tack vare sin medföljande basstation – som inte bara skapar ett stabilt nätverk – utan också möjliggör integrering med Apple Homekit.

Få en notis i mobilen vad som händer hemma hos dig i realtid. Bild: Arlo.

Men den verkliga uspen är hur Ultra 2 samarbetar med Arlo Secure-prenumerationen. Genom tjänsten får du tillgång till obegränsad molnlagring, vilket betyder att dina videor är skyddat mot exempelvis stöld av ett SD-kort. Med Arlo Secure kan du även gå tillbaka och granska varje klipp i upp till 60 dagar – direkt från appen.

Med prenumeration får du också ett kamerastöldskydd. Ja, du läste rätt. Om din kamera någonsin blir stulen, ser Arlo till att den ersätts – utan extra kostnad.

Klicka här om du vill veta mer!

Ett verktyg för varje behov

Sist men inte minst, med Arlo Secure-prenumerationen kan du skräddarsy ditt säkerhetssystem. Du kan skapa aktivitetszoner, minimera falska notiser och välja när kameran ska identifiera människor, djur, paket eller fordon.

Med Arlo Secure-prenumerationen slipper du falska notiser och kan välja när kameran ska identifiera exempelvis människor eller fordon. Bild: Arlo.

Med en så innovativ kombination av teknik och användarvänlighet har Arlo Ultra 2 satt en ny standard för säkerhetskameror. För dig som vill ha det mest avancerade på marknaden är Arlo Ultra 2 och Arlo Secure-prenumerationen en oslagbar duo.

– Det är inte bara en säkerhetskamera, det är en fullständig trygghetslösning, säger Lovisa avslutningsvis. 

Vill du veta mer? Klicka här.