5G-bredband i din lägenhet – så fixar du det idag 

I takt med att städer växer och hemmen blir allt mer digitaliserade dyker det upp nya utmaningar och behov i våra vardagsliv. För dig som bor i stan och värdesätter snabb, säker och billig uppkoppling erbjuder Telia en ny lösning: mobilt bredband hemma via 5G. Men vad innebär det, och varför är det så banbrytande? 

Mobilt bredband hemma via 5G är en prisvärd och stabil lösning om du bor i en tätort eller ska till lantstället över helgen. Bild: Telia.

5G står för femte generationens mobila nätverk och är den senaste utvecklingen inom trådlöst bredband. Med sin förmåga att leverera höga hastigheter, minimal fördröjning och ökad stabilitet så förändrar 5G inte bara hur vi använder våra mobila enheter – utan även hur vi tänker på internet. 

Telia, som ligger i framkant när det gäller att rulla ut 5G-tekniken i Sverige, tar nu ett steg vidare genom att erbjuda mobilt 5G-bredband hemma. Oavsett om du ska till sommarstugan, bor i en tätort som tidigare var begränsad till vissa leverantörer, eller i en lägenhet mitt i stan, kan du nu få tillgång till internet via 5G. 

Vill du veta mer? Läs mer här!

– De flesta som bor i svenska tätorter klarar sig med 5G, och kan få en riktigt bra bredbandsuppkoppling tack vare mobilt bredband hemma. Dessutom är det ett otroligt bra pris för ett bredband med den här hastigheten, säger Yad Azad, Business Manager på Telia. 

Just nu får du mobilt bredband hemma via 5G för 299 kr/månaden (ordinarie pris 399 kr/mån). Kampanjpriset gäller hela bindningstiden (24 månader).

Läs mer om kampanjen här! 

Varför mobilt 5G-bredband hemma?

Snabb hastighet: 5G bredband hemma erbjuder surfhastigheter upp till 600 Mbit/s. Det innebär att du kan streama filmer i 4K, gejma med vännerna och ladda ner stora filer, utan irriterande buffring. 

Stabil anslutning: Tack vare 5G-teknikens kapacitet kan flera enheter vara uppkopplade samtidigt utan att det påverkar prestandan. Perfekt för hushåll där många enheter, från datorer till mobiler, behöver tillgång till nätet samtidigt. 

Enkel installation: Glöm en massa kablar och långa väntetider på en installatör. Med mobilt bredband hemma är det bara att koppla in 5G-routern i strömuttaget och börja surfa direkt!

Telia öppnar dörrarna till 5G

Det spelar ingen roll om du bor i ett hus som tidigare var låst till specifika tjänster eller i en nyproduktion; möjligheten till en snabb, stabil och pålitlig internetanslutning är nu inom räckhåll. Allt du behöver för att kunna använda 5G är en mobiltelefon eller en router, ett abonnemang och ett nät som stödjer 5G. Och det ska inte vara några problem, då över 75 procent av Sveriges befolkning idag har tillgång till Telias 5G-nät. 

Klicka här för att se om du kan få mobil bredband hemma via 5G.

Se om du har 5G-täckning där du bor – läs mer här. Bild: Telia.

Telias satsning på mobilt 5G-bredband handlar inte bara om att kunna streama filmer utan avbrott; det handlar om att skapa en miljö där teknologin möjliggör och underlättar – snarare än begränsar.

– För barnfamiljer kan det innebära en mer harmonisk tillvaro, där allt från läxläsning online till kvällens tv-serier funkar utan störningar. För det upptagna singelhushållet erbjuder det en problemfri uppkoppling som håller jämna steg med ett hektiskt liv, säger Yad Azad avslutningsvis. 

Vill du veta mer? Klicka här!

Advertisement