Rätt verktyg underlättar renoveringen

Går du i tankar på att renovera hemma? Att planera noga, inte stressa och ha bra verktyg är några grundläggande tips för att undvika fallgropar längs vägen.

Oavsett om du ska renovera köket, badrummet eller bygga ett nytt trädäck så gäller det att tänka efter för att slippa problem under renoveringen. Innan själva arbetet sätter igång bör en budget vara satt där allt från material till eventuella hantverkskostnader är inräknade.

Besök Bygghemma.se för att läsa mer om Bosch Power Tools verktyg – klicka här.

Ifall du själv ska renovera på egen hand behöver du också göra en budget, där även tid är inkluderat. En renovering tar tid och kan förvandlas till ett utdraget projekt ifall problem uppstår.

Bosch Power Tools har sedan start för mer än 130 års sedan varit ledande inom innovationer och batteriteknologi. I dag utgör batteridrivna verktyg mer än 80 procent av den professionella hantverkarens val när man köper elverktyg.

Med innovationer som ProCORE18V-batterier och den senaste 18-volt BiTURBO-serien tar Bosch ytterligare ett steg som en ledande tillverkare av batteridrivna verktyg.

Tagit fram ett set

För hemmarenoveraren har Bosch tagit fram ett set i fem delar, där varje verktyg är skapat för att klara av de utmaningar som kan dyka upp under en renovering. Maskinernas kraftfulla batterier gör också att de klarar av många olika sorters uppgifter.

I setet ingår:

  • 12V skruvdragare som ger optimal hantering, framförallt vid borrning och skruvdragning över huvudhöjd och på svåråtkomliga ställen.
  • Kort sladdlös mutterdragare som räcker för 80 procent av de vanligaste användningarna för sladdlös mutterdragning i metall och betong.
  • Handhållen lampa med 80 lumen i energibesparande LED-teknik som ger belysning för en hel arbetsdag.
  • Det mest kompakta sladdlösa multiverktyget i lätt konstruktion för bekväm hantering och användarvänlighet.
  • Den minsta proffsuniversalsågen i klassen som ger perfekt hantering och många användningsområden i trä, metall och plast.

Bygghemma.se säljer Bosch Power Tools verktygsset – klicka här.

Fakta: Bosch Power Tools

Företaget grundades 1886 i Stuttgart av Robert Bosch (1861-1942) som “Verkstad för finmekanik och elektronik”. Den speciella ägarstrukturen i Robert Bosch GmbH säkerställer den entreprenöriella friheten i Bosch-koncernen och gör det möjligt för företaget att planera långsiktigt samt att göra tunga investeringar med sikte på framtiden.

92 procent av aktiekapitalet i Robert Bosch GmbH ägs av Robert Bosch Stiftung GmbH, en välgörenhetsstiftelse. Majoriteten av rösterna har Robert Bosch Industrietreuhand KG, en industristiftelse. De entreprenöriella ägarfunktionerna tillvaratas av stiftelsen. De resterande aktierna ägs av familjen Bosch och av Robert Bosch GmbH.