Förgyll vardagen med ett spabad

Ett spabad förgyller verkligen vardagen på många sätt. Att sent en klar och kall vinterkväll glida ner i spabadet och titta på natthimlen är ett härligt avslut på dagen. Magnus Holgersson som arbetar på Folkpool vet hur du förverkligar din spadröm hemma.

Foto: Folkpool

I folkmun är en bubbelpool det många ser som ett spabad. Egentligen är ett spabad en utveckling av bubbelpoolen och är anpassad för att användas utomhus året runt. En funktionell produkt med välgörande massage och automatisk rening som kräver lite men ger mycket för dig som användare.– Du behöver egentligen bara en plats att ställa badet på. En jämn yta i våg som klarar badets belastning. Oftast fungerar befintligt trädäck eller yta med marksten bra. Annars är det enkelt att göra iordning platsen, det behövs bara en bädd med packad makadam, säger Magnus Holgersson från Folkpool.

Hitta ett spabad som passar dig – besök Folkpools hemsida.

Provsitt noga

Inför köpet finns några saker som är viktiga att tänka på, menar Magnus. Besök en fackhandlare som visar flera modeller i utställningen. Och när du är i butiken ska du passa på att provsitta olika spabad så att du får en känsla för både sittdjup och benutrymme.– Det räcker inte att läsa mått på en hemsida. Spabadet ska man leva med länge så det är viktigt att du hittar rätt modell som passar dig. Välj en etablerad leverantör som kan erbjuda support, service och reservdelar i framtiden.

Spabad för lägenhet?

Spabad fungerar även för dig som bor i lägenhet och har en större balkong eller takterrass. Kontrollera först med fastighetsägaren att det är tillåtet och att konstruktionen klarar spabadets belastning. – Det behövs en mobilkran för att badet ska lyftas på plats och resultatet brukar bli så läckert, säger Magnus.

Kontakta en säljare hos Folkpool här.

Foto: Folkpool

Visste du att…

Folkpool har levererat över 16 000 spabad sedan företaget startades 1968. Med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare, finns Folkpool med butiker på cirka 30 orter runt om i landet.