Slipp att tappa bort nycklarna med ett digitalt lås

Trött på att bli av med hemnycklarna? Det finns en lösning. Digitala lås som Yale Doorman är inte enbart populära på svenska ytterdörrar, utan de underlättar även i vardagen. – Det är en del av den tekniska utveckling vi lever i, säger Emanuel Ambré, säljare på svenska dörrtillverkaren Swedoor.

I dag är nästan alla hem fulla av smarta och hjälpsamma digitala lösningar. Allt från lampor till diskmaskinen går att koppla upp mot internet och därmed styra via exempelvis en app. Digitala lås, som Yale Doorman, har blivit en allt mer vanlig syn på dörrar i Sverige. Och det är inte särskilt konstigt om du frågar Emanuel Ambré.

Köp en ny dörr Swedoor med Yale Doorman förmonterat – klicka här.

– Du behöver inte oroa dig för att låsa dig ute eller tappa bort dina nycklar. Barn, grannar som ska vattna, hundvakter eller hantverkare – du kan släppa in dem du vill utan att vara hemma och samtidigt känna trygghet i att inga nycklar är på villovägar, säger han.

Lång erfarenhet av lås

Swedoor är en erfaren svensk dörrtillverkare. De har senaste åren identifierat en kraftig efterfrågan på digitala låslösningar. Dels på grund av tidigare nämnda orsak som borttappade nycklar men också för att kunna på distans exempelvis släppa in människor i fritidshuset genom att ändra en kod via en app. Du kan med Yale Doorman kommunicera direkt med din mobiltelefon och då exempelvis byta låskod. Eller säkerställa att dörren faktiskt är låst.  

Färdigmonterade lås

Swedoor säljer bland annat enkelytterdörrar där det är möjligt att få ett Yale Doorman-lås förmonterat. Det underlättar processen då man slipper att själv byta ut låskista och slutbleck, förklarar Emanuel Ambré Du kan hitta Swedoors dörrar med färdigmonterade lås hos Bygghemma.se, klicka här för att läsa mer.

Köp en ny dörr Swedoor med Yale Doorman förmonterat – klicka här.

– Huvudsakligen så går detta att få färdigmonterat på alla våra enkelytterdörrar förutom Leon Sargasso Atlantic, där lister ställer till det. Våra tillval Eco är det även där möjligt att få Yaledoorman monterat. Men inte i en RC3 ytterdörr, säger han.

Fakta: Detta är Swedoor

Swedoor är en del av JELD-WEN-koncernen som finns i 20 länder och har 20 000 anställda. Swedoor säljer primärt ytterdörrar, innerdörar, skjutdörrar och karmar.