Undvik fallgroparna när du renoverar badrummet

Många drömmer om att renovera badrummet, men frågorna kan vara många. Vad kostar det? Bör jag oroa mig för fuktskador? På K-Rauta kan du ta hjälp av en Projektplanerare som hjälper dig genom hela renoveringsprocessen.

Ta hjälp av en Projektplanerare på K-Rauta när du renoverar badrummet.

Att renovera kan vara en rejäl utmaning för den som är ovan eller saknar rätt kunskaper. Då är det bra att kunna vända sig till ett proffs som kan hjälpa till med planering, inköp av produkter och ge smarta tips. Just detta gör K-Rautas Projektplanerare. Maria och Julia arbetar som Projektplanerare och de har blivit experter på att hjälpa drömmare få sina drömbadrum.

Boka en Projektplanerare och få hjälp med ditt badrum – klicka här.

– Det är så roligt att vara med från början. Vissa kunder vill ha hjälp med att göra om sitt badrum och vissa behöver hjälp med sitt kök eller till och med ett helt hus. Vi får deras renoveringsdrömmar att bli verklighet, säger Julia.

Projektplanerarna Maria och Julia. Foto: K-Rauta.

Olika förutsättningar

Alla renoveringar ser olika ut och har olika förutsättningar. Det innebär att som Projektplanerare är det vanligt att komma in i processen vid olika tillfällen, det kan vara från starten eller när det är dags att köpa specifika produkter. Maria berättar att när det kommer en kund som är precis i starten brukar de ta en promenad i varuhuset och titta på badrumssortimentet.

– Man ser när de fastnar för något, då lyser ögonen upp, säger hon.

Genom att ta fram 3D-skisser av badrummet går det att se badrummet innan det är färdigt. Foto: K-Rauta.

Se badrummet innan det är klart

En specifik detalj som är populär är de 3D-skisser Maria och hennes kollegor skapar tillsammans med kunderna. Helt plötsligt är det möjligt att visualisera det slutliga resultatet och ha möjligheten att enkelt göra ändringar.

Allt planeras på millimetern vilket innebär att det är en väldigt exakt skiss. Måtten är anpassade efter det riktigt utrymmet och man kan hela tiden se hur mycket renoveringen kommer att kosta. Framförallt går det att hålla nere kostnaderna genom att Projektplanerarna är med i processen. När alla beslut är tagna kan kunden lämna över skissen till hantverkarna som då får en tydlig bild att arbeta utifrån.

Kolla in K-Rautas badrumssortiment – just nu är det 20 procents rabatt på stora delar av sortimentet.

Som Projektplanerare på K-Rauta har både Maria och Julia börjat uppskatta något som de flesta renoverare fasar inför, trånga utrymmen och knepiga vinklar.

– Det låter kanske märkligt, men det är roligt med svåra utrymmen! Då får man tänka till lite extra, säger Maria.

Badrumsveckor på K-Rauta

Just nu pågår det badrumsveckor på K-Rauta, det innebär 20 procents rabatt på stora delar av badrumssortimentet.

Hitta ditt lokala K-Rauta här.