Förändra ditt badrum – utan en stor renovering

Med nya möbelserien Epos vill badrumstillverkaren Svedbergs ge hemägare möjligheten att förändra badrummets karaktär – utan en stor renovering. – Viktigast för mig har ändå varit att möblerna bidrar till att badrummet känns mysigt och ombonat, en plats som ska ge energi och lust, säger norska inrednings- och tv-profilen Halvor Bakke som varit med och utvecklat Epos.

Med nya badrumsmöbelserien Epos vill Svedbergs skapat något helt nytt som bygger på kombinationsmöjligheter, färg, form och funktion. Badrumstillverkarens designteam har arbetat tillsammans med Halvor Bakke för att hitta en serie som är snygg men också funktionell.

Läs mer om Epos hos Bygghemma.se – klicka här.

Unikt för alla badrum

På ett enkelt och inspirerande sätt kan kunden välja bland olika mått, färger, designuttryck, material, funktioner och inte minst kombinationer. Resultatet blir en unik och personlig lösning anpassad för varje badrum.

– Det här har varit ett jättespännande projekt där valfrihet varit ett nyckelord genom hela processen. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet, möjligheterna med att kunna välja olika fronter och färger, den öppna förvaringen där det går att placera krämer, levande ljus eller något från naturen, förklarar Halvor.

Epos går att få i färgerna vit ask, brun ask, svart ek, vit eller skiffergrå. Utöver de färgerna finns även ett antal tillvalsfärger. Det går att välja fritt mellan olika utseenden och förvaringsalternativ, allt för att möbeln ska kunna anpassas för just ditt unika badrum.

Läs mer om Svedbergs hos Bygghemma.se – Klicka här.

Visa vem du är

Johan Körner, designchef på Svedbergs, är väldigt nöjd med Epos och menar att serien på många sätt speglar Svedbergs som företag.

– För Halvor har det aldrig handlat om att skapa uppseendeväckande hem och badrum utan mer ett boende som visar vad du tycker om och vem du är. Precis som vi på Svedbergs. Resultatet har blivit en unik och personlig lösning anpassad för varje individuellt badrum – ett Epos, avslutar Johan Körner, designchef på Svedbergs.

Läs mer om Epos hos Bygghemma.se – klicka här.

Fakta: Detta är Svedbergs

Svedbergs grundades 1920 och har sedan 1962 haft som vision att förenkla vardagen genom att skapa ett hållbart badrumsliv. Med fokus på kvalité, hållbarhet, design och innovativa funktioner utgår Svedbergs produktutveckling och produktion till stor del i företagets egna lokaler i Dalstorp.

Halvor Bakke.