Ge ditt hem nytt ansikte på en helg

Funderar du på att förändra ditt hem men tvekar på grund av rädsla inför allt arbete? Då kan interiörkonceptet Regina från Moelven vara lösningen för dig. Det är panelskivor och lister för väggar och tak som är enkla att sätta upp. – Produkterna är enkla att använda och passar gör-det-självaren, säger Anna Gustafsson, chef för marknadskommunikation på Moelven.

Att renovera ett eller flera rum kan förändra hela upplevelsen av ett hem. Med Moelvens koncept Regina kan vem som helst ge väggar och tak ett nytt ansikte. Regina består av panelskivor och lister för väggar och tak som är färdiga att använda. Du slipper allt som heter målarfärg, spackel och slipdamm. 

– Konceptet tillhandahåller en färdig lösning – med minimalt underarbete dvs utan att behöva slipa spackla eller måla renoverar du snabbt och snyggt ett helt rum, säger Anna Gustafsson.

Läs mer och se produkter från Regina på Bygghemma.se ­– läs mer här.

Snygg helhet

Hemligheten bakom enkelheten med Regina är att det är framtagen som en helhet. Allt, från paneler till lister, hänger ihop och är noggrant framtaget för att ge ett så bra slutresultat som möjligt. Du kan välja mellan olika stilar och kulörer för att det ska bli som du vill ha det hemma.

– Kulörerna är utvalda och genomtänkta. Vi har säkerställt kulör och glans. Inte ens den som helt saknar intresse för inredning kan gå fel i Reginas produktutbud – för allt passar ihop och är noga utvalt, matchat och klart, säger Anna Gustafsson.

Läs mer och se produkter från Regina på Bygghemma.se ­– läs mer här.

Konceptet består av Regina Vägg, Regina Tak och Regina Lister. Alla delar samspelar för att göra både processen och resultatet perfekt, men listerna är pricken över i menar Anna. De ramar in exempelvis fönster, gör varje hörn till en snygg detalj och döljer eventuella skarvar. Listerna finns i två stilar, Modern och Allmoge.

Trendiga kulörer

Moelvens fokus på Regina har varit att göra det enkelt för vem som helst att renovera snabbt, enkelt och snyggt. Under 2022 är det matta interiörfärger som gäller med höga socklar och lister och väggar i ton-i-ton, vilket präglar Reginas utseende. Men i slutändan är det såklart du som bestämmer.

Läs mer och se produkter från Regina på Bygghemma.se ­– läs mer här.