Byt stil i badrummet – utan stor renovering

Vill du göra om ditt badrum men slippa en stor renovering? Svedbergs exklusiva badrumsserie Epos låter dig förnya badrummet enkelt — och med många valmöjligheter. 

Att byta kommod och tvättställ är ett bra alternativ för dig som vill ge badrummet ny karaktär utan att lägga ner mycket tid och pengar. Om du inte har någon kommod sedan innan bidrar den dessutom med förvaring som gör vardagen enklare.

Läs mer om Epos hos Bygghemma här. 

Din stil i fokus 

Svedbergs designteam har tillsammans med den norska inredningsprofilen Halvor Bakke tagit fram en mångsidig serie som är både snygg och funktionell. Epos låter dig kombinera färg, form och funktion precis som du vill ha det. Det finns en uppsjö av mått, material, färger och designuttryck att välja bland. 

– Kunden kan själv välja om det ska vara lådor, öppen förvaring eller en mix av båda. Möjligheten finns också att välja olika fronter på möblerna vilket gör det enkelt att förändra hela badrummets karaktär, säger Johan Körner, designchef på Svedbergs. 

Det är enkelt att få till ett unikt badrum med Epos. Välj mellan färgerna vit ask, brun ask, svart ek, vit eller skiffergrå. Det finns även tillvalsfärger för ett ännu mer personligt uttryck. När det kommer till fronter har du flera alternativ: Relief med integrerade handtag, den släta Plan eller Rand – med en vacker räfflad yta.

Läs mer om Epos hos Bygghemma här. 

Även tvättställ kan fullända stilen och du kan välja mellan ett integrerat eller ovanpåliggande tvättställ beroende på vilken känsla du är ute efter. 

Utan att tumma på funktionen

Trots många stilval har möbelserien inte kompromissat med funktion. Epos bänkskivor är exempelvis tillverkade av det reptåliga och hårda materialet Dekton. Ytan är UV-beständig vilket innebär att den rengörs enkelt utan att blekas. Även här har du många olika mönster-och färgalternativ. 

När du köper en Epos-möbel får du praktisk förvaring med smarta lösningar som eluttag i lådorna.När du valt vilka mått du vill ha kan du själv välja om du vill ha lådor, öppen förvaring eller en mix av båda. 

Väljer du att ha öppen förvaring nedtill kan du även köpa till en plåtlåda för de saker som du vill visa upp och ha lättillgängliga. 

Läs mer om Epos hos Bygghemma här. 

– Badrum är generellt ganska kliniskt och utan personlighet, därför var min utmaning, tillsammans med Svedbergs formgivare, att förändra den bilden och göra något annat. Det är ändå ett rum där man spenderar sina första och sista stunder varje dag, säger inredaren Halvor Bakke avslutningsvis.