Kom hem till ett rent hem med Ecovacs Deebot

Tycker du om att ha ett rent hem men ogillar att städa? Den ekvationen går att lösa. Ecovacs robotdammsugare både dammsuger och moppar golven så du kan komma hem till ett rent hem – varje dag. 

Foto: Elgiganten.

Dammfria golv utan hår och smuts kan du få utan att anstränga dig. Ecovacs robotdammsugare rengör dina golv och mattor noggrant – så du kan lägga ner tid på annat än städning. Med HOME-appen kan du dessutom enkelt schemalägga städningen, få en överblick och kontrollera din robot från var du än är. 

Rena golv och mattor med Deebot OZMO N8 Pro

Ecovacs robotdammsugare Deebot OZMO N8 Pro har flera smarta funktioner för att kunna rengöra varje vrå i ditt hem. Dammsugarens TrueMapping-system skapar en detaljerad karta över hemmet för att effektivisera städrutten. 

Vill du veta mer om Deebot OZMO N8 Pro? Läs mer hos Elgiganten.

TrueDetect 3D-tekniken känner av hinder i realtid så dammsugaren kan röra sig fritt utan kollisioner och trassel i sladdar. När dammsugaren kommer till en matta ökar sugkraften automatiskt så den kan suga upp envist damm och smuts. 

Foto: Elgiganten.

Robotdammsugaren är optimal för dig som har katt eller hund och behöver ta bort djurhår från flera olika golvtyper. Med torksystemet OZMO™ kan Deebot OZMO N8 Pro dammsuga och moppa golvet samtidigt. 

Du kan enkelt ställa in fyra fuktighetslägen för olika behov och golvtyper via appen, till exempel för trägolv, kakel eller laminat. Vattentanken är utformad för stora ytor, så att du inte behöver avbryta rengöringen för att fylla på vatten. 

Läs mer om Ecovacs robotdammsugare hos Elgiganten här. 

Deebot OZMO N8 Pro är energieffektiv och kan därför upprätthålla en hög sugeffekt under hela sin städrutt. Det kraftfulla batteriet ger upp till 110 minuters användartid när den är fulladdad. Dammsugaren arbetar även tyst så du kan vara hemma utan problem medan den städar. 

Deebot T9+ – lyxig städupplevelse med luftfräschare 

För dig som vill ha ytterligare funktioner för ett rent hem är Ecovacs robotdammsugare Deebot T9+ ett bra alternativ. Utöver de senaste uppdateringarna av TrueMapping och TrueDetect har dammsugaren bland annat Air Freshener och en automatisk tömningsstation. 

Foto: Elgiganten.

Deebot T9+ sopar, dammsuger och moppar alla dina golvytor, inklusive mattor och parkett. Dammsugaren har dubbel sugkraft jämfört med tidigare modeller och tar effektivt bort även de envisaste fläckarna. Detta samtidigt som den går ännu tystare – tack vare sitt OZMO™ Pro Kit.

Dammsugaren rengör inte bara dina golv. Du kan även sätta på en Air Freshener som får ditt hem att lukta ännu godare efter städningen. 

Klicka här för att läsa mer om Deebot T9+ hos Elgiganten.

För att du ska behöva göra så lite som möjligt töms Deebot T9+ automatiskt. Tömningsstationen har en 2.5 liters dammsugarpåse, så du kan städa många gånger innan du behöver byta påsen. Tack vare dammsugarens kraftfulla batteri kan den städa uppemot 175 minuter vid full laddning.