Ge badrummet nytt liv med detaljer i blyertssvart

Allt fler väljer inredning och detaljer i svart för att få till en sober och enhetlig känsla i badrummet. Med badrumsprodukter i Svedbergs nya finish blyertsvart kan du enkelt ge badrummet nytt liv – utan en stor renovering.

Att byta ut detaljer som blandare, tvättställ eller handdukstork är ett bra alternativ för dig som vill ge badrummet ny karaktär utan en krävande renovering. Nu lanserar Svedbergs, en av Sveriges ledande tillverkare av badrumsinredning, en ny finish till sina produkter – blyertsvart. 

Se badrumsprodukter i blyertssvart – klicka här.

– Inspirationen till blyertssvart har vi hämtat från inredningsdesign nere på kontinenten. Blyertssvart har ett lugnare, mjukare och mer exklusivt uttryck än matt svart. Finishen har en taktil borstad yta som ger den liv. När ljuset träffar ytan avger den ett subtilt skimmer som gör att den verkligen sticker ut, säger Johan Körner, designchef på Svedbergs.

Det sitter i detaljerna

En snygg helhet sitter som bekant ofta i detaljerna. Byter du ut din blandare så kan det vara fint att matcha med bottenventil och handtag i samma färg för en sammanhängande stil. Du kan få allt från blandare, tvättställ, duschblandare, handdukstorkar till flera olika handtag i blyertssvart.

– Det stora utbudet av produkter i samma färg gör att du enkelt kan skapa ett enhetligt uttryck genom hela badrumsinredningen. Blyertssvart ger en känsla av lugn och exklusivitet som passar perfekt för dig som vill ha ett sofistikerat och stilrent badrum, säger Johan Körner.

Klicka här för att se badrumsprodukter i blyertssvart.

Det går helt enkelt att göra stora förändringar utan att riva ut badrummet. Att bara byta ut knoppar och blandare kan göra mycket, på samma sätt som nya handdukar och en matchande badrumsmatta kan göra. Ju fler element i samma färg och stil – desto mer genomtänkt och harmonisk look får badrummet.

En tidlös färg

En av fördelarna med svart är att den inte är så trendkänslig och lätt kombineras med andra färger och olika material. Beroende på hur färgen används kan den kännas klassisk och elegant, eller också ge ett modernt och minimalistiskt intryck.

Blyertssvart är idealisk att kombinera med naturliga material som både mörka och ljusa träslag, och mot kontrasterande färger som vitt eller sand. För dig som redan har svarta detaljer i badrummet tipsar Johan Körner om att den passar fint även med matt svart.

Se fler produkter från Svedbergs på Bygghemma.se – klicka här.

– Vi ville skapa en färg som känns både exklusiv och mångsidig. Svedbergs har alltid stått för kvalitet och hållbarhet, och med blyertssvart får du en finish som både är snygg och håller länge, säger Johan Körner avslutningsvis.