Därför ska du investera i en robotgräsklippare

Vill du ha en välskött trädgård, men har inte tid att underhålla den? Eller få lika krispigt ljud som på biograferna, fast hemma i soffan? Då är det tink du ska vända dig till. De erbjuder smarta lösningar för hela hemmet – så du kan lägga tid på annat. 

Husqvarna Automower har många smarta inställningar som förenklar vardagen. Foto: tink.

tink är Europas största plattform för det smarta hemmet och erbjuder energismarta helhetslösningar till allt från smarta högtalare till effektiva robotgräsklippare. Genom ett smart och automatiserat hem sparar du inte bara tid och energi – det är dessutom bättre för både plånboken och miljön. 

Välskött trädgård utan ansträngning

Våren ligger runt hörnet, men att ha en välskött trädgård kräver en hel del arbete. Smarta trädgårdsredskap kan ta hand om vattning, belysning och klippning utan att du behöver anstränga dig. Men eftersom det finns så många olika modeller ute på marknaden kan det bli svårt att hitta rätt, förklarar Tor Åström, Sverigechef för tink. 

Här kan du se tinks utbud av robotgräsklippare.

– En robotgräsklippare är en investering, så vi rekommenderar att du noga undersöker vilken modell som passar bäst för din tomt och dina behov. Är du osäker på vilken robotgräsklippare du behöver, kan du kontakta vår expertrådgivning för att få svar på alla dina frågor, säger han. 

Med Husqvarna Automower kan du alltid ha en perfekt gräsmatta, oavsett storlek, form eller terräng. Foto: tink.

Husqvarnas Automower är robotgräsklipparen med lång livslängd och hög säkerhet. De går inte på bensin eller olja, vilket innebär att de inte släpper ut miljöskadliga avgaser eller utsläpp. Dessutom för de mindre oväsen tack vare den tystgående tekniken. 

Med rabattkoden HUSQVARNA1000HN får du just nu 1000 kronor i rabatt på Husqvarnas robotgräsklippare när du handlar på tink.net.

– Du kan luta dig tillbaka och slappna av medan Automower sköter trädgårdsarbetet åt dig. Med smarta inställningar kan du anpassa den till väderprognosen, och den tillhörande appen håller dig informerad, säger Tor.

Njut av din favoritmusik – med nytt ljud

I ett smart hem är ett ljudsystem med bra högtalare viktigt. Det finns många olika smarta högtalare på marknaden, men det finns en storfavorit i en klass för sig – Sonos.

Klicka här för att se alla smarta högtalare hos tink.

– Sonos har förstått att det finns ett samspel mellan hårdvaran – i form av bra ljudkvalitet och tidlös design – och mjukvaran som ska vara enkelt att hantera. Där har Sonos lyckats väldigt bra, och erbjuder dig smarta högtalare som ger ett fantastiskt ljud och den bästa möjliga lyssnarupplevelsen, säger Tor.

Den nya högtalaren Era 100 från Sonos erbjuder perfekt stereoljud. Foto: tink.

Sonos har dessutom släppt några produktnyheter – Sonos Era 100 och Sonos Era 300. De nya högtalarna lämnar ingen besviken, och utlovar hög ljudkvalitet. Med Era 100 upplever du perfekt stereoljud medan Era 300 ger en hisnande 3D-ljudupplevelse.

Köp en Sonos Era 300 och få en Philips Hue White & Color Ambiance Lightstrip Kit på köpet med rabattkoden SONOS-PLUS-HN.

– Med de här högtalarna kan du njuta av kraftfull och kristallklar ljudkvalitet – oavsett om du vill förvandla ditt hem till en hemmabio, ett dansgolv eller en avkopplande oas. Med nya Era 100 och Era 300 kan du njuta av ännu bättre anpassat ljud, särskilt i basen, och bättre uppkopplingsmöjligheter, säger Tor avslutningsvis. 

Sonos nya högtalare Era 300 utlovar en hisnande 3D-ljudupplevelse. Foto: tink.

Vill du ha ett smart hem men vet inte var du ska börja? Med tinks kostnadsfria expertrådgivning kan du få svar på alla dina frågor och samtidigt lägga upp en plan för vilka smarta lösningar du kan ha i ditt hem.

Här kan du boka tid med någon av tinks experter.

Detta är tink:

tink grundades 2016 och är den största plattformen som specialiserar sig på teknik för ditt smarta hem. tink vill göra smart teknik tillgänglig för den breda publiken. Med utvalda produktlösningar och kostnadsfri expertrådgivning hjälper tink dig att automatisera ditt hem.