Dekorera sommarfesten med tapet

Maj lider mot sitt slut och det är äntligen dags att flytta ut festen. Här tipsar Photowall om enkla tapetpyssel som dekoration till både kalas i trädgården och härliga sommarfester.

Vårkalas i trädgården

Under våren är vi många som gärna håller till i trädgården så ofta vädret tillåter. För ett mysigt kalas i det gröna – servera rosa lemonad under en blommande ek med utsikt över vattnet och dekorera bordet med fina hjärtvolanger av tapet.

Bild 1 Ute

Vimplar och hjärtvolanger i motiven Flourish White och Astrid Soft Green

Så här gör du egna egna volanger:

Rita hjärtan på ditt favoritmotiv, klipp ut och tejpa sedan en tråd på motivets baksida. Vårt bästa tips är att välja ett motiv i blommig stil för att hålla samma färgskala som den härliga naturen.

Mysigt för barnen

Bild 2 Barn

Paket i motiven Astrid Peach och Waves Blur. Vimplar av Town – Green och Chester Black

Små inredningsdetaljer för barnen på festen kan göra så stor skillnad. Dekorera barnhörnan i sobra färger med lekfulla detaljer för att få samma stil som resten av festen. Addera detaljer som barnen gillar – allt från maränger att äta till glassar gjorda av tapet att pyssla med. Att hänga djurmasker runt om i festlokalen, inte bara i barnens hörna, ger både roliga foton från kvällen och är en bra leksak till barnen.

Bild 3 Glass

Tapetglassar är en favorit hos barnen

Så här gör du en djurmask i tapet

Rita en mall för mask och fjädrar på motivets baksida, klipp ut mallen och klipp ut för ögonen. Gör hål för snöre på kanterna, klipp av snöret och fäst genom hålen. Avsluta med att tejpa fast fjädrarna.Bild 4 Maskerna

Djurmasker i motiven Woods Multi och Agnes Multi från Cathy Nordström

Dekorera i trädgården

Du kan enkelt skapa ett eget fotobås – perfekt för att föreviga gästerna på bröllopet! Fäst din favorittapet som fotobakgrund mellan två trädstammar (eller någonstans inomhus) så får du enkelt en trendig detalj och en fin bakgrund när du förevigar dina härliga stunder med nära och kära. Eller använd trädgårdens egna element att dekorera – häng upp hjärtvolanger eller vimplar i träd och staket. Oavsett vad du ska dekorera, tänk inte på att allt ska passa ihop och gå i samma ton – mixa och matcha så blir festen mer lekfull!

Bild 5 Backdrop

Fotobakgrunden är skapad i motivet Sprinkles Yellow

Hos Photowall hittar du över 3000 motiv – perfekta som dekoration till mysiga trädgårdsfester och härliga bröllopsfester.