Smygstarta bostadsförsäljningen med Läge+

Funderar du på att sälja din bostad men inväntar rätt läge? Smygstarta bostadsförsäljningen med Svensk Fastighetsförmedlings tjänst Läge+. På så sätt är du väl förberedd om du råkar hitta en drömbostad eller om förutsättningarna för en riktigt bra bostadsaffär plötsligt infinner sig.

– Vi hittar rätt person som kan betala rätt pris med rätt förutsättningar, exempelvis inflyttningsdatum, säger Jimmy Rossetti, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Med Läge + hinner du förbereda dig i lugn och ro. Mäklaren tar fram bilder, planritning och objektsbeskrivning och lägger upp på hemsidan. Därefter lämnar spekulanter intresseanmälningar. – Även om du kanske inte vill sälja just nu, använder vi tiden till din fördel. Vi kan också kontakta de som kommit exempelvis två eller trea i en annan budgivning och tipsa om liknande bostäder i Läge +, säger Jimmy Rossetti.

När du smygstartar med Svensk Fastighetsförmedling förbereder du bostadsförsäljningen och väntar in det tillfälle som passar bäst för dig. Tryggt, kostnadsfritt och helt utan stress.

Mäklaren förbereder allt det praktiska, som att värdera och fotografera bostaden och ta fram en bostadsbeskrivning. Det ger dig möjlighet att tidigt börja marknadsföra din bostad och hitta värdefulla spekulanter. – Det är inte heller alla som vill ha en stor öppen visning med budgivning, utan kanske föredrar att hålla det hela lite mer privat, säger Jimmy Rossetti.

Så här fungerar Läge+

  • Mäklaren värderar din bostad.
  • Du får tillgång till experter inom byggteknik, energi och fukt.
  • Mäklaren fotograferar bostaden och tar fram en bostadsbeskrivning.
  • Mäklaren matchar din bostad med potentiella köpare genom ett stort kundregister.
  • Mäklaren marknadsför bostaden utifrån dina önskemål, till exempel i bobutiker, på svenskfast.se, Hemnet och olika annonslösningar.
  • Med tjänsten Bostadsvärdet får du kontinuerliga uppdateringar av din bostads värde utifrån lokala prisförändringar.
  • Mäklaren kan hjälpa dig med rådgivning kring finansiering av din nya bostad.
  • Tjänsten kostar inget extra.

Läs mer om tjänsten här.

Advertisement