Hitta ett kök för just din plånbok

Det kan vara svårt att hitta ett kök som passar både hemmet och plånboken. Men det finns smidiga och smarta lösningar som kan effektivisera både yta och investering. I den här artikeln har Kvik samlat tre kök för olika behov.

”Våra erfarna kökskonsulenter hjälper dig med råd om materialval och vitvaror som gör att du håller din budget,” säger Johanna Strömberg, Marketing Manager, på Kvik.

Oavsett om köket ska passa en tvåa i centrala Stockholm eller en villa på den skånska landsbygden så krävs det att planering för att få det där drömköket många drömmer om. Kvik har tagit fram en specifik finansieringslösning som ska underlätta vägen till ett kök.

– Våra erfarna kökskonsulenter hjälper dig med råd om materialval och vitvaror som gör att du håller din budget. Du kan även montera ditt kök själv, om du är riktigt händig. Oavsett hur mycket du vill investera i ditt kök är vi med dig hela vägen och ser till att det blir precis som du vill ha det, säger Johanna Strömberg, Marketing Manager, på Kvik.

LÄS MER: Delbetala din köksinvestering med en smart finansiering.

Här har vi samlat tre olika kök som passar olika boenden och plånböcker.

Mano:

Mano är en köksmodell med stort fokus på konsekvent design och vackra detaljer, men till ett pris som gör det tillgängligt. Mano var när det lanserades 2004 ett av de första handtagsfria köken. Kvik har även lagt stort fokus på att utveckla ett ytmaterial som är motståndskraftigt mot fingeravtryck och smuts.

Läs mer om Mano här.

Mano: 86 095kr. Rekommenderat försäljningspris omfattar skåp, sockel och bänkskiva. Priset är exkl. diskho, blandare, vitvaror och belysning, montering, leverans och installation. Foto: Kvik

Bordo:

Gillar du minimalistiska uttryck och dansk design? Då är Bordo köket för dig. Med sina mattsvarta luckor blir Bordo ett personligt kök som ger hela hemmet ett tydligt uttryck.

Läs mer om Bordo här.

Bordo: 23 016 kr. Rekommenderat försäljningspris omfattar skåp, sockel, handtag och bänkskiva. Priset är exkl. diskho, blandare, vitvaror och belysning, montering, leverans och installation. Foto: Kvik

Prato:

Den genomtänkta, nätta, ultramatta designen har ett varmt, rofyllt och minimalistiskt uttryck. Utgångspunkten för Prato var att skapa en köksmöbel som kombinerar funktionalitet och samtidigt skapar ramarna för återhämtning och avkoppling. Sammantaget understryker designelementen det sofistikerade uttrycket och arvet i den danska designtraditionen och ger Prato lite mer attityd än Kviks andra kök.

Läs mer om Prato här. 

Prato: 71 073 kr. Rekommenderat försäljningspris omfattar skåp, sockel, bänkskiva och möbelmodul inkl. 5 trälådor. Priset är exkl. diskho, blandare, vitvaror, belysning, montering, leverans och installation. Foto: Kvik