Sugen på en jämtländsk renoveringspärla?

Ett av de mest klickade objekten på Hemnet den senaste tiden är den här drömmen för den renoveringssugne. Med vatten, fjäll och stad runt hörnet kan det här objektet bli en riktig pärla. 

Den må vara i behov av renovering, men den här vackert belägna gården med sjöläge i Myssjö har stor potential. Gårdscentrum är beläget ett stenkast från stranden med utsikt över Oviksfjällen och Hoverberget.

Tina Olsson, mäklare på Lrf Konsult, förmedlar bostaden. Hon menar att gården har stor potential.

– Långsved är en gård med fantastiskt läge vid Storsjön. Gården ligger lantligt och ostört men du tar dig till Östersund på 45 minuter och till fjällen på 30. Byggnaderna kräver en hel del omsorg men det kommer att kunna bli en riktig pärla, säger hon.

Du kan läsa mer om objektet här. 

Foto: Mikael Frisk

Foto: Mikael Frisk

Foto: Mikael Frisk

Foto: Mikael Frisk