Så får du bäst förutsättningar för nya köket

Drömmer du om ett nytt kök där du kan ta din matlagning till nästa nivå? Det kanske låter som en utmaning men med lite planering och experthjälp är det fullt möjligt.

NEFF har sedan 1877 producerat högkvalitativa vitvaror för köket som ska inspirera till kreativ matlagning.

Alla har olika behov i köket men oavsett hur de ser ut är nyckeln till ett riktigt bra kök att våga fråga. Redan i planeringsstadiet är det en bra idé att låta en köksleverantör göra ett hembesök, det menar Jacob Littorin, Nordisk marknadschef på NEFF.– Då har du bäst förutsättning för att ditt kök ritas upp exakt utifrån dina behov och rummets förutsättningar. Köksleverantörens designer har även bra koll på den senaste tekniken i våra vitvaror och kan lägga fram rätt förslag både i form av teknik och placering, säger Jacob.

Läs mer om NEFFs banbrytande innovationer.

NEFF är en innovativ tillverkare av högkvalitativavitvarorför köket anpassade för alla hem. Många svenskar bor i lägenheter, framförallt i storstadsområden. Det gör att människor inte bara vill ha bra vitvaror, de ska också vara flexibla och anpassningsbara för olika situationer.

Anpassat för olika hem

Ett bra exempel på en lösning för moderna hem är NEFFs innovation Slide&Hide®. Det är en unik ugnslucka som skjuts in helt under ugnen när den är öppen och skapar mer utrymme i köket. Det gör också att det är enklare att nå in i ugnen för att ta ut och ställa in mat, utan att bränna sig. Men det är inte enbart Slide&Hide® som får NEFF att sticka ut. 

Slide&Hide® är en unik ugnslucka som skjuts in helt under ugnen när den är öppen. Foto: NEFF

Just nu är efterfrågan stor på NEFFs induktionshällar med integrerad fläkt, förklarar Jacob. Framförallt då det i många lägenheter kan vara väldigt komplicerat installera en takfläkt.

– Det är en uppskattad produkt både från konsumenter och återförsäljare eftersom man utan att behöva kompromissa på kapacitet eller prestanda kan placera hällen nästan var som helst. Nu kan du få samma prestanda i en integrerad lösning placerad i till exempel köksön som många längtat efter.

– Eller varför inte placera hällen framför ett fönster, som många villaägare har börjat få upp ögonen för.

Läs mer om NEFFs induktionshällar med integrerad fläkt, klicka här.

Advertisement