Så kan du njuta av balkongen året om

Stockholms balkonger, terrasser och innergårdar bidrar med så många möjligheter till trivsel och livsnjutning. Kvällar med vänner, kaffe i solen, tomatodling och mycket mer. Nu kan du dessutom förlänga utesäsongen och njuta ännu mer, tack vare ledningsburen gas.

Förläng sommarkvällarna på balkongen med hjälp av gas.

Boka gasrådgivning, installation och få råd kring produkter – klicka här.

Balkonghänget behöver inte försvinna med sommaren. Genom att koppla infravärmen till gasledningen får du en mångdubbelt effektivare och behagligare uppvärmning jämfört med vanlig elinfravärme.

Utöver infravärmare kan du också koppla en gasgrill till gasledningen. Till skillnad från kolgrillar så varken ryker eller luktar en gasgrill, vilket innebär att de ofta tillåts även på balkonger.

– Gasinstallationen skapar möjligheter att njuta av balkongen på helt nya sätt. Vi vill bidra till att människor kan maxa trivseln på och användningen av sina balkonger genom att förlänga utesäsongen och skapa en härlig samlingsplats – något som många inte ens tror är möjligt, säger Jessica Engelbrecht på Stockholm Gas.

Många bostadsrättsföreningen tillåter gasgrillar på balkongen.

Biogas från ett naturligt, lokalt kretslopp  

Att välja gas, i synnerhet biogas, är också bra ur miljösynpunkt – ett modernt och hållbart alternativ. Biogas är ett förnybart bränsle som framställs genom rötning av organiskt material såsom matavfall. Det ger ett naturligt kretslopp med kraftigt minskade koldioxidutsläpp jämfört med fossila bränslen. Den biogas som Stockholm Gas levererar till Stockholmregionen är dessutom till stor del lokalt producerad.

Stockholm Gas gör det enkelt att installera biogas. De hjälper dig genom hela processen, oavsett om gasen redan finns indragen i din fastighet eller om den behöver kopplas på i gatunivå. Processen börjar med en digital gasrådgivning där du får experthjälp som är anpassad efter ditt hems förutsättningar – inomhus som utomhus.

Klicka här för att boka en digital gasrådgivning.