Frihet, design och effektiv matlagning

Mer frihet, en snygg detalj och effektiv matlagning – det är några saker som sammanfattar Siemens inductionAir Plus.

Oavsett om du bor i en citylägenhet, en stor villa eller en stuga i skogen så passar Siemens inductionAir Plus. Den smarta utrymmessparande designen gör att hällen är anpassningsbar oavsett hur köket ser ut. Det som gör Siemens inductionAir Plus så smart är att det är en kombinerad induktionshäll och kraftfull köksfläkt, vilket möjliggör öppnare och friare kökslösningar.

Läs mer om Siemens inductionAir Plus här.

Detaljerna som gör Siemens inductionAir Plus unik:

Effektiv mot matos

Den integrerade fläkten extraherar ånga, fett och oönskad lukt direkt från kastruller och stekpannor. Köper du till Siemens speciella cleanAir kolfilter neutraliseras matoset upp till 95 procent.

Flexibel matlagning

Hällar med flexInduction känner automatiskt av storleken och formen på dina kastruller och grytor. För att maximera matlagningsytan kan du dessutom enkelt koppla ihop två kokszoner perfekt när du använder extra stora grytor, Teppan yaki eller grillpannor.

Skippa fläkten

En öppen planlösning kräver kraftfull men diskret ventilation. Med inductionAir Plus har du fläkten integrerad i spishällen, vilket gör att matos och ånga effektivt sugs nedåt, istället för att spridas i rummet. Siemens inductionAir Plus ger dig helt nya möjligheter, nu kan du praktiskt taget ha din häll mitt i vardagsrummet.

Få ett mer flexibelt kök med Siemens inductionAir Plus – läs mer här.

Fakta: inductionAir-systemet

inductionAir Plus kombinerar friktionsfritt två apparater: en högpresterande köksfläkt med en innovativ induktionshäll. Det sparar inte bara plats, utan är även lätt använda, enkel att installera och ser bra ut i alla kök.