Detaljen som kan förändra ditt kök

Med Samsungs BeSpoke blir kyl- & frysen en del av inredningen. Under ytan döljer sig avancerad teknologi som hjälper din mat att hålla längre*.

Genom den så kallade SpaceMax-teknologin har Samsung kunnat göra insidan större utan att det påverkar yttermåtten.

BeSpoke är den flexibla, anpassningsbara och snygga kyl&-fryslösningen som gör det möjligt att ta kylskåpet från ett vitt skåp där mat förvaras till en unik inredningsdetalj – utan att tumma på prestanda och funktion.

Läs mer om möjligheterna med BeSpoke – klicka här.

Genom den så kallade SpaceMax-teknologin har Samsung kunnat göra insidan större utan att det påverkar yttermåtten. Rikard Fornbäck, produktexpert på Samsung, förklarar närmare.

– Vi kan göra väggarna tunnare men bibehålla isoleringsförmågan. Därmed kan vi få mer plats för matvaror, oavsett om de är färska eller frysta, utan att ditt kyl- eller frysskåp tar mer plats i köket, förklarar han.

Teknologin med tunnare väggar skapar en stor mängd fördelar, bortsett från det uppenbara med större volym. Exempelvis så behöver du inte mer yta för kyl & frys i köket om renoverar, du klarar dig med samma utrymme som en standard kyl/frys-lösning.

Hitta en BeSpoke-kombination som passar ditt kök.

Gör frysen till en kyl

En smart funktion som kan hjälpa många i vardagen när det kortsiktiga behovet i köket förändras. BeSpoke finns bland annat i en tvåmeters kyl/frys-kombiskåp som tar flexibilitet till en helt ny nivå. Frysen går nämligen att ställa om i flera olika fryslägen – och även till kyl. Det innebär att om du behöver mer kylskåpsutrymmet inför exempelvis en fest så kan du med ett enkelt knapptryck ställa om din frys till en kyl – och sen tillbaka igen.

Metal Cooling är en borstad metallplatta på insidans bakstycke som hjälper till att bibehålla en jämn kyla även om familjemedlemmarna ofta är i skåpet och kikar.

Design och avancerad teknologi

Designen är inspirerad av de nordiska, harmoniska och stilrena dragen. Känner du för att byta stil i köket behöver du inte köpa en helt ny kyl och frys, med BeSpoke är det enkelt att köpa till och byta panel till en annan färg eller finish.

Samtidigt som du väljer färg och stil hålls en jämn kyla i både kyl och frys, tack vare flera olika teknologier som Samsung använder. Jämn temperatur gör att matvarorna håller längre, ger dig längre tid att tillaga dina matvaror och minskar matsvinnet.

– All Around Cooling blåser ut kylan jämnt på varje hyllplan så att kylan når överallt i skåpet. No Frost tekniken förhindrar att det byggs upp frost i skåpet vilket gör att man slipper frosta av frysen men även att matvarorna håller längre, säger Rikard Fornbäck och fortsätter.

– Metal Cooling är en borstad metallplatta på insidans bakstycke som hjälper till att bibehålla en jämn kyla även om familjemedlemmarna ofta är i skåpet och kikar. Den är riktigt snygg och ger även insidan en väldigt exklusiv känsla.

Läs mer om BeSpoke här.

*All-Around CoolingAll-Around Cooling fördelar kylan jämt i hela kylen, inklusive dörren, så matvarorna håller sig fräscha oavsett var de placeras. Genom att cirkulera kalluft och kontinuerligt kontrollera temperaturen säkerställer All-Around Cooling att matvarorna på hyllorna kyls effektivt och håller sig fräscha längre.