Inredning i högsta kvalitet till självkostnadspris

Singular Society är ett nytt, innovativt varumärke som utmanar hur vi konsumerar i grunden. De säljer exklusiva produkter till ditt hem – utan påslag för vinst.

För att få handla på Singular Society krävs ett medlemskap.

Sedan starten för tre år sedan har Singular Society varit ett livsstilsvarumärke att räkna med. De skiljer sig från de flesta i branschen, både när det gäller produkter och affärsmodellen som bryter ny mark. 

– Inom retail har man alltid haft samma affärsmodell – man tillverkar produkten, hittar en kund och säljer produkten med förhoppning om vinst. Vi vrider på modellen: vår intäkt är istället en liten medlemsavgift, vilket möjliggör för oss att sälja produkter i extremt hög kvalitet till 50-80% under traditionella butikspriser, säger Singular Societys grundare Erik Zetterberg. 

Vill du veta mer om Singular Society? Klicka här.

Sängkläder i mjukt och krispig percale är perfekt för varma eller kalla temperaturer.

Det innebär att deras produkter inte har några påslag. Istället får medlemmarna köpa dem för självkostnadspris. Som medlem sparar man minst hälften av vad motsvarande produkt hade kostat traditionellt. 

– Ambitionen är att demokratisera hög kvalitet och göra det tillgängligt för fler. Vi vill erbjuda ett alternativ till traditionell handel för alla som värdesätter design, funktion och kvalitet över logotyper. Inga genvägar, inga påslag, och med full transparens, säger han.

Alla Singular Societys produkter är utvecklade och skapade i nära samarbete med några av världens främsta leverantörer. Bland den stilrena inredningen finns allt från italiensk keramik till de mjukaste kashmirfiltarna tillverkade i Skottland.

Klicka här om du vill läsa mer om Singular Society.

Nyckeln till en bra handduk är bomullens kvalitet, tjocklek och vävteknik.

Investera i hållbart till hemmet

Många av Singular Societys medlemmar väljer att investera i ny inredning i samband med livets största affär: bostadsköpet. Det är ett perfekt tillfälle att uppdatera saker som inte längre håller måttet. Trasiga tallrikar, urtvättade sängkläder och kantstötta koppar. Nya detaljer kan också förstärka känslan av nystart och få dig att känna dig hemma på en ny plats. 

Singular Societys har därför tagit fram ”Moving Kit” – ett urval stilrena produkter som utgör basen i ditt nya hem. Det är ett perfekt kit för dig som vill uppdatera ditt befintliga boende, såväl som att köpa nytt till sommarstugan. 

I urvalet finns även många av deras mest populära produkter. Sängkläder i stentvättat linne, fluffiga handdukar i ekologisk bomull och tvålar från Italien. 

– Jag tror att de är favoriter för att det är saker som vi alla använder i vår vardag, och där hög kvalitet gör skillnad på upplevelsen. Det är produkter där folk verkligen värdesätter kvalitet, säger Erik Zetterberg.

Läs mer om Singular Societys produkter här.

Hög kvalitet till inköpspris 

Singular Society finns i hela landet och i stora delar av Europa. För att få handla på sajten eller i deras fysiska butik krävs ett medlemskap. Genom medlemskapet, som kostar 95 kronor per månad, har du möjlighet att shoppa från Singular Societys exklusiva sortiment. 

Vill du läsa mer om Singular Societys medlemskap – klicka här.