Klicktoppen: Inget lämnat åt slumpen i Limhamn

Bild: Våningen & Villan

Vissa av oss letar inte efter vilket boende som helst när vi söker ny bostad. Nej, ibland är det Drömboendet med stort D som lockar – unikt och charmigt ska det vara! Det här huset i Limhamn kvalar nog in på den listan och det är nog därför det blev ett av de mest klickade objekten på Hemnet vecka 40.

Total yta på över 500 kvadrat

Huset, som tidigare huserade flera olika lägenheter, har en total yta på över 500 kvadrat på tre plan och säljs av Våningen & Villan. Förutom fem sovrum och fyra (!) badrum finns det utrymme för en verkstad, eget gym, relaxavdelning, vinkällare och flera förråd.

Bild: Våningen & Villan

Ett hus i fantastiskt skick

Det råder inget tvivel om att villans skick är i toppklass. Många charmiga sekelskiftesdetaljer är bevarade, däribland några fanastiskt fina blyfönster. Bostaden har renoverats in i minsta detalj – ”inget är lämnat åt slumpen”, som mäklaren skriver.

Bild: Våningen & Villan
Bild: Våningen & Villan

Vacker fasad och innergård

Förutom den noggrant utvalda interiören är även villans tegelprydda fasad en fröjd för ögat som du kan titta på när du sitter på den fina innergården. Hemnetgodis att både bo i och titta på helt enkelt.

Bild: Våningen & Villan

Vill du veta mer om bostaden eller se fler bilder? Klicka HÄR för att komma till objektssidan. Observera att objektssidan tas bort efter försäljning.