Klicktoppen: Sveriges lyxigaste tjänstebostad?

Bild: Bjurfors

Det här huset är så pass speciellt att det har ett eget namn. Villa Holma är inte bara historisk i Lund utan prickar in på väldigt många andra vill-ha-faktorer. Det är stort, ståtligt och definitivt inte ett i mängden. Bara några saker som beskriver denna slottliknande tjänstebostad som blev ett av de mest klickade objekten på Hemnet vecka 42.

Gammal tjänstebostad

Villa Holma, som säljs av Bjurfors, är stort. Vissa rum är stora nog att utföra dansen ur ”Skönheten och odjuret” i. Huset byggdes av och till fysikprofessor K A Holmgren och om han behövde en bostad på över 700 kvadrat till sin familj eller till sig själv låter vi vara osagt.

Bild: Bjurfors

Vackra bevarade detaljer

Om det finns ett ord som ofta paras ihop med ”-charm” så är det ”sekelskiftes” och det här huset är ett praktexempel på just det. Bland alla bevarade detaljer finns vackra blyinfattade fönster (så pass vackra att du även hittar dem på vårt Instagram-konto), det ljuvliga trappräcket som du kan glida nedför och den tidstypiska hatt- eller mösshyllan beroende på vad du föredrar att ha på huvudet.

Bild: Bjurfors
Bild: Bjurfors

Gott om parkeringsutrymme

Har du precis köpt din sjunde bil? Svårt att hitta parkering? Då lär du hoppa av glädje över det här huset som kommer med sju parkeringsplatser. Om du mot förmodan inte äger så många bilar är det fritt fram att använda rutorna till annat – kanske en trampolin eller en mindre hoppborg.

Bild: Bjurfors

Vill du veta mer om bostaden eller se fler bilder? Klicka HÄR för att komma till objektssidan. Observera att objektssidan tas bort efter försäljning.