Kreativitet och lyx i symbios bland Kävlinges ängar

Strax utanför skånska Kävlinge, bland vidsträckta åkrar och ängar, tronar en villa som blivit en klickraket på Hemnet. Med sina unika detaljer och den innovativa planlösningen är det en bostad som verkligen förkroppsligar innebörden av kreativitet.

– Kort sagt så kan jag bara säga att det är en fantastisk bostad, så jag förstår att vi har fått många klick in på den. Det är en bostad likt ingenting jag har sett tidigare och då framförallt med ett poolrum på 140 kvadrat samt en egen biosalong, säger ansvarige mäklaren Gustav Persson om villan på Stävie elva vägen i Kävlinge.

poolrum
I poolrummet kan man njuta av bad och utsikt i flera nivåer – en trappa upp finns en jacuzzi med plats för åtta personer.

Instinktivt slås man av kontrasten mellan modernitet och det lantligt pittoreska. Med sina sex rum och kök fördelat på 552 kvadratmeter är villan en uppvisning i hur man tar vara på öppna ytor och gör dem umgängesvänliga. Långa middagar kan avnjutas i den ljusa matsalen, lagade i det lantligt inspirerade köket. Kanske vill man avsluta kvällen med en film i biosalongen – eller ta sig till poolrummet för ett nattdopp.

vardagsrum
Huset präglas av många öppna ytor, men som ändå lyckas knyta samman den sociala samvaron.

– Det är inte ovanligt med ett hemmabiosystem i sitt vardagsrum men detta är något som verkligen sticker ut ur mängden med dess finesser. Till och med elektroniskt biodraperi för filmduken som går upp innan filmen och går igen när du har tittat klart. Tänker vi sedan på stylingen så har vi inte behövt anstränga oss allt för mycket utan bilderna talar sitt tydliga språk om hur fantastiskt detta hus är.

hemmabio
Imponerande hemmabiosystem.

Just poolrummet är husets trumfkort. Med en yta på nästan 140 kvadratmeter, majestätiska fönster som vetter ut mot de kringliggande ängarna och en imponerande takhöjd ger rummet ett intryck som inte försvinner från näthinnan i första taget.

omgivning
Vackra, vidsträckta ängar omger villan.

För att kunna ta vara på den vackra utsikten ytterligare finns det en rymlig jacuzzi belägen en trappa upp. Och något som är slående för huset är den genomgående detaljrikedomen och fingertoppskänslan. Det finns en tanke bakom varje del i planlösningen och rummens funktioner hakar i varandra för att forma en perfekt helhet. Resultatet är både exklusivt och iögonfallande – men samtidigt opretentiöst. Det är en bostad att samlas och ha roligt tillsammans i.

– Som helhet är huset fulländat, sällan har jag varit i ett sådant komplett hus, säger Gustav Persson.

Länk till objektet: https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-furulund-kavlinge-kommun-stavie-elva-vagen-102-12028535

Text: Sophia Sinclair