Townhouse i Göteborg veckans mest klickade

Pampig nationalromantik i ett lugnt men stadsnära kvarter är just nu populärast bland bostadsrätterna på Klicktoppen. Och var hittar man bostadslyckan om inte på just Lyckans väg?

lyckans(1)
Det imponerande flerfamiljshuset – som från början var en privat villa – byggdes 1913.

Bara minuter från Götaplatsen och Göteborgs stadskärna, lite gömt bland prunkande träd och slingriga backar, ligger den grandiosa Carladerska Villan. I flerfamiljshuset finns den just nu mest eftertraktade bostadsrätten på Hemnet. Tradition och nyproduktion gifter sig och breder ut sig över tre plan, och kan delas upp i en större etagelägenhet och en mindre – båda med egna terrasser.

lyckans(2)
Kassettak i ek är bara en av många vackra gamla detaljer som bevarar bostadens anrika själ.

Charlotta Lenhammar är mäklaren som håller i försäljningen av bostadsrätten och hon har stenkoll på hur man bäst når ut till kunderna. Via Bjurfors Exklusiv-koncept finns ett nätverk där hemmet först har marknadsförts.

– Vi har alltid en genuin marknadsföring för alla våra bostäder. Men när det gäller vårt erbjudande Bjurfors Exklusiv-koncept erbjuds våra kunder i vårt register förtur via förhandsvisningar, innan objektet når ut på den öppna marknaden. I vårt nätverk som innefattar svenska och utländska privatpersoner, banker och bolag inom advokat- och revisionssektorn samt stora internationella företag, hittar vi oftast den potentiella köparen i ett tidigt skede, förklarar hon.

lyckans(3)
Bostadsrätten har två egna terrasser, där bland annat syrener och ett ståtligt magnoliaträd tronar.

Kombinationen av att bo i en anrik, bevarad miljö som samtidigt renoverats omsorgsfullt är det som Charlotta tror lockar många att ta en titt på bostaden. Med hennes egen gedigna erfarenhet, fingertoppskänsla och brinnande engagemang skapar hon förtroende hos kunderna, både i fråga om köpare och säljare. Att hon också slagit försäljningsrekord minskar inte framgångsfaktorn.

lyckans(4)
I den rymliga etagelägenheten skymtar väggmålningar i dov pastell både på under- och övervåningen.

Bostadsrätten på Lyckans väg präglas av en tydlig karaktär. Kassettaket i ek, den massiva trappan och det stora magnoliaträdet i trädgården – de historiska komponenterna ger karaktär medan de nytillkomna inslagen bidrar med bekvämlighet och modern lyx.

– Boendet är unikt och passar såväl familjen med barn som paret som vill flytta in till stan och ha villakänsla – men med bekvämligheterna som följer med ägandet av en bostadsrätt, säger Charlotta Lenhammar.

lyckans(5)
Här finns både den traditionella charmen och de smarta lösningarna – som ett topprenoverat badrum.

Länk till objektet hittar du här.

Text: Sophia Sinclair