Unik etagevåning i Göteborg – populär på Hemnet

Hemnets klicktopp fylls i vanliga fall av majoriteten villor eller gårdar, men sista veckorna av 2017 var det en unik bostadsrätt som låg i toppen bland de populäraste objekten. Denna moderna etagevåning i centrala Göteborg har lockat stort intresse i hela landet och har i dagsläget över 14 000 klick.

Foto: Kristoffer Kling

Mäklaren Pauline Ancevska från mäklarbyrån Ancevska Göteborg tror att det stora intresset främst beror på objektets internationella karaktär som är mycket ovanlig i Sverige. Hon säger även att vi svenskar har en ofantlig kärlek till vacker interiör, vilket det här objektet erbjuder.

Foto: Kristoffer Kling

För att behålla sekelskiftescharmen från 1885, då fastigheten byggdes, har man restaurerat stora delar av bostaden. De höga fönstren med handblåst originalglas och de ljusa trägolven är bara två detaljer som ger lägenheten en modern sekelskifteskänsla. Köket är renoverat i fransk design och minimalistisk stil med exklusiva vitvaror som vinkyl, diskmaskin och fläkt. Även gästbadrummet på nedre plan är minimalistiskt med ljus carraramarmor och silverdetaljer.

Vad anser du som mäklare är det bästa med bostaden? Vi älskar allt som är unikum och detta objekt är onekligen ’DET’.

Foto: Kristoffer Kling

Bostadens vackra övre våning bjuder på ett hotell-liknande sovrum med tillhörande badrum och walk in closet, som båda nås från den platsbyggda trappan. Här får man lugn och ro, långt från de sociala ytorna på nedre plan. Snedtaket, de vackra takbjälkarna och tegelväggen ger rummet en ombonad men exklusiv känsla som få andra objekt erbjuder. Man har även lagt in vattenburen golvvärme på hela våningen, och badrummet bjuder på både bubbelbadkar, tapwell-dusch och tvättmaskin. I taket finner man inbyggda ljuskällor och hela bostaden är utrustad med ett trådlöst ljudsystem.

Utöver en fantastiskt bostad på 119 kvm får man med detta objekt en vacker fastighet belägen i det populära området Vasastaden i Göteborg med närhet till det mesta.

Läs mer om objektet här.