Tv-profilens lyxvilla säljs: ”Förvänta sig lyx”

Har du hört uttrycket ”Less is more”? Glöm bort det isåfall. Den här villan som är till salu för 45 miljoner kronor, ägd av entreprenören och tv-profilen Leif Ivan Karlsson, visar att extra allt är rätt väg att gå. Villan var även mest klickad på Hemnet under vecka 21.

Pool med ett vattenfall, läge i en av Tullingesjöns vackra vikar, 22 rum och 700 kvadratmeter boyta, ”Chateau Eagle Mountain” är ett av Stockholmsområdet mest unika hem. Och nu är Örnberget till salu.

Markus Martinsson, mäklare på Fastighetsbyrån, förmedlar villan och han menar att det väckt stor uppmärksamhet.– Det är ett fantastiskt hem som ska säljas, anrik historia och magnifika detaljer! Det tog inte många minuter innan dagspress ringde och intervjuade mig, spridningen på sociala medier är enorm och antalet klick på annonsen är redan efter kort tid extremt hög! Jag förstod från första sekund att Örnberget, skulle bli en uppmärksammad försäljning, säger Markus Martinsson.

Den som köper huset, vad kan köpare förvänta sig av boendet? – En köpare kan förvänta sig lyx och ett unikt boende som garanterat ingen i deras närhet har! Det ståtliga vattenfallet som forsar ner i poolen är bara en av många fantastiska upplevelser! Örnberget består även av 5 fastigheter på totalt nästan 2ha, så avskildheten är påtaglig! Ett drömhem på riktigt är vad det är, säger han.

Läs mer och se fler bilder av objektet här.

Foto: Fastighetsbyrån

Foto: Fastighetsbyrån

Foto: Fastighetsbyrån

Foto: Fastighetsbyrån