”Bondhuset” mest klickat igen, igen och igen

Som taget ur en Bondfilm, så beskrivs det mest klickade huset på Hemnet tre veckor i rad, vecka 25, 26 och 27. Villan i Västervik är spektakulär på alla sätt.

Den 347 kvadratmeterstora villan vilar på slänten i tre våningsplan med en sagolik utsikt över vattnet. Anna Jeansson på Svensk Fastighetsförmedling Västervik förmedlar villan och hon menar att huset är unikt på alla sätt.

Det är ett häftigt hus, berätta mer om huset? – Det är ett helt otroligt hus med ett väldigt bra läge och med en egen strand. Arkitekten har tagit vara på samspelet med naturen och kombinerat med en mycket bra planlösning där man suddat ut gränsen mellan ute och inne med glaspartier och terrasser. Huset har också många tekniska lösningar och håller hög kvalitet rakt igenom. Här finns många platser där man kan njuta av en 180 graders vy över havsviken och solnedgångarna som är helt fantastiska.

Hur ofta dyker den här sortens objekt upp på marknaden? – Nej, det är verkligen ”once in a life time”. Jag har jobbat i 30 år och detta är det mest häftiga hus jag fått äran att förmedla. Det spelar ingen roll hur många gånger man varit i huset, varje gång blir man lika betagen och man får verkligen inte nog och det är verkligen en fantastisk känsla.

Vad kan den kommande köparen förvänta sig av huset? – Det är bara att gratulera framtida köpare. De kan förvänta sig ett modernt och tidlöst hus som verkligen är genomtänkt från början till slut. Här finns allt från bra och tidlösa materialval, till smarta och tekniska lösningar och en mängd terrasser och uteplatser, gästhus, båthus, dubbelgarage. När du kliver in i huset är det som att gå ut ur det. I varje rum har man tagit tillvara den fantastiska utsikten med stora glaspartier, och oavsett årstid så njuter man av havets och himlens alla skiftningar och de mest fantastiska solnedgångar.

Läs mer om objektet här.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Västervik