Villa med stjärnstatus mest klickad

I Tallkrogen, Enskede, ligger vecka 43 mest klickade bostad på Hemnet. En villa som med sin odiskutabla stjärnstatus och medverkan i en populär tv-serie väckt stor uppmärksamhet och intresse. Ta en titt och se om du också känner igen det här huset.

Foto: BOSTHLM fastighetsmäklare AB.

Villan, som byggdes 1936, har sedan sin tv-debut i serien “Älska mig” genomgått omfattande renoveringar både in- och utvändigt. Huset är idag ett modernt hem med stilfulla materialval där några av original detaljerna bevarats.

– Det här är en villa som verkligen sticker ut, långt över standard. Dess odiskutabla  stjärnstatus har väckt stort intresse och lockat besökare, säger Rebecca Friis, mäklare på BOSTHLM.

Med en boarea på 95 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök är detta ett perfekt hem för såväl vardagens bestyr som härliga helgmiddagar. Den inredda källaren skapar ytterligare rum och möjligheter där gillestugan passar utmärkt som hemmakontor och sällskapsdel.

Husets tomt har en stor altan och pool som ligger i perfekt läge för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. 

Läs mer om bostaden här.

Foto: BOSTHLM fastighetsmäklare AB.

Foto: BOSTHLM fastighetsmäklare AB.