Zlatans lyxiga fjällhus i Åre mest klickat på Hemnet

Ett spektakulärt fjällhus i Åre får just nu mycket uppmärksamhet, såpass mycket att det är Hemnets mest klickade bostad under vecka 46. Det kanske inte är så konstigt då huset har en prislapp på 30 miljoner kronor och säljare är Zlatan Ibrahimovic.

Foto: Andreas Ljungqvist på Bjurfors Åre.

Fjällhuset, som ligger längst upp i Copperhill och är designat av Pål Ross, är 304 kvadratmeter stort i tre plan. I bostadsannonsen på Hemnet beskrivs huset som att ett hus med unika lösningar; ”Halvcirklar och trianglar ger spännande vinklar och är ett genomgående tema. Detta blandas upp med branta snedtak i olika nivåer och kraftigt lutade fönster i varierande storlek och design.”

En yta i huset som verkligen sticker ut är allrummet och köket på entréplan. Därifrån täcker utsikten in hela Åredalen. Totalt har huset 5 rum, en boarea på 250 kvadratmeter och biarea på 54 kvadratmeter.

Cecilia Edfeldt Jigsted, Fastighetsmäklare på Bjurfors i Åre, förmedlar bostaden som säljs av minst sagt välkände fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic.

– Det är verkligen ett fantastiskt hus och så roligt att de valt att bygga något helt annat än ett traditionellt fritidshus. Vyn över Åre från allrummet och master bedroom har jag inte sett från något annat hus i området, den är makalös, säger Cecilia Edfeldt Jigsted.

Se fler bilder och läs mer om bostaden här.

Andreas Ljungqvist på Bjurfors Åre.

Andreas Ljungqvist på Bjurfors Åre.