Villa med storslagen sjöutsikt mest klickad – igen

Det är inte svårt att förstå varför den här sjönära familjevillan med herrgårdskänsla blev den mest klickade bostaden på Hemnet vecka 11 och 12. Utöver sitt fantastiska läge invid sjön så ger villan ett minst sagt genomtänkt intryck med sina klassiska färgval och generösa planlösning.

Gör som 120 000 andra redan gjort – registrera dig för Hemnets nyhetsbrev.

Bild: SkandiaMäklarna Trosa.

Invid sjön Sillen i Sund hittar vi bostaden som fått mest klick i veckan – en villa som tagit vara på sitt läge och inte lämnat något åt slumpen. Huset från 1993 har renoverats i äldre stil med tidlösa material- och färgval.

Detaljer så som spröjsade fönster och kakelugnen i matsalen ger villan en genuin och ombonad känsla. De ljusa väggarna, trägolvet och det stora ljusinsläppet skapar en härlig rymd som för tankarna till en herrgård.

Bild: SkandiaMäklarna Trosa.

Men det är inte bara insidan av det 182 kvadratmeter stora huset som imponerar. Uteplatsen som vätter mot sjön har många rätt och erbjuder bland annat ett utekök och bubbelpool.

Karin Esberg på SkandiaMäklarna Trosa, som förmedlar bostaden, tror att det stora intresset beror på det sjönära läget och ägarnas stilfulla renovering.

Bild: SkandiaMäklarna Trosa.

– Det har varit ett oerhört stort intresse för huset, berättar hon om villan som i skrivande stund har 50 763 besök på Hemnet.

Vill du veta mer –klicka här.