Vindsvåning i Stockholm mest klickad

Drömmer du om att bo i hjärtat av Birkastan i en lägenhet från 1906? Då kan den här vindsvåningen vara någonting för dig! Med egen bastu och fyra terrasser i olika väderstreck tog sig den här pärlan till första plats som det mest klickade objektet i veckan.

Foto: Unik Fastighetsförmedling 

Välkommen in – här erbjuds sex rum och kök och en boyta på 178 kvadratmeter. Takhöjden på upp till 3.45 meter, det generösa ljusinsläppet och hissen som går hela vägen upp till vindsvåningen är några av detaljerna som gör den här lägenheten till någonting alldeles extra. 

– Det är en exceptionell vindsvåning med samtliga väderstreck, säger mäklaren Adam Farhoumand på Unik Fastighetsförmedling. 

Generösa sällskapsytor, synliga takbjälkar och fönsterkupor med fasade kanter bidrar till lägenhetens starka karaktär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en självklar mittpunkt. I vardagsrummet finns även en braskamin att njuta av under avkopplande hemmakvällar. 

Foto: Unik Fastighetsförmedling 

De allmänna ytorna är utrustade med ett belysningssystem som styrs med en enkel knapptryckning. I samtliga sovrum, samt i vardagsrummet, finns även kylinstallationer med separat reglering. Utöver detta finns golvvärme i hela lägenheten – vattenburen i samtliga rum förutom i badrummet där den är eldriven. 

– Det unika med lägenheten är helt klart de fyra terrasserna, säger Adam Farhoumand. 

Terrasserna har en yta på totalt 34.5 kvadratmeter och har en enastående utsikt över Stockholm. Ett stenkast från lägenheten finns grönområden kring Karlbergs slott, Vasaparken, strandpromenaden vid Karlbergskanalen och trevliga lekplatser för de små. 

Foto: Unik Fastighetsförmedling 

Området kallas ofta för “lilla Paris” eftersom den franska atmosfären ligger i luften med populära restauranger och caféer. Här har du nära till stadspulsen samtidigt som du bor ostört i en lugn, trivsam miljö. 

Trots att lägenheten i skrivande stund har över 43 200 klick tror Adam Farhoumand att engagemanget kunnat vara högre under andra omständigheter. 

– Intresset har varit helt okej med tanke på den rådande situationen. 

Vill du läsa mer om lägenheten? Klicka här.