Lyxig enplansvilla i Linköping lockade mest klick

Klicktoppen vecka 22 är en stilren enplansvilla som ska uppföras i Ekängen, Linköping. Den lyxiga familjevillan utrustas med pool och stor gräsmatta och har hittills lockat tiotusentals klick.– Det har varit många frågor eftersom huset byggs precis nu, säger Per Lindgren på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp på Hemnets nyhetsbrev här.

Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping. 

Enplansvillan på 145 kvadratmeter har högt i tak och genomgående fiskbensparkett. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning i mitten av huset, här finns inbyggda högtalare, braskamin och plats för både matplats och soffgrupp. 

– Det som sticker ut med huset är genomgående hög kvalitet med genomtänkt funktion och planlösning, säger Per.

Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping. 

Från vardagsrummet finns stora öppningsbara glaspartier i sydvästläge ut mot poolområdet. Huset är omgivet av en skyddande häck och har en nyanlagd gräsmatta och pool. På tomten finns även ett rymligt garage och förråd med solpaneler och laddningsplats för elbil.

I den högra delen av trävillan är barnrummen placerade, tre sovrum och badrum binds ihop av ett allrum som ger barnen möjlighet till en helt egen del av huset. Det stora sovrummet i den andra delen av huset har tillhörande walk-in closet och ett stort badrum med badkar. 

Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping. 

– Den som flyttar in kan förvänta sig ett helt nytt, fräscht och hållbart boende. Bara att sätta nyckeln i dörren och flytta in helt enkelt, säger Per avslutningsvis.

I skrivande stund har villan kommit upp i över 41 000 klick.

Vill du läsa mer om huset? Klicka här.