”En bostad för någon som är väldigt kräsen”

På Östermalm i Stockholm ligger lyxvåningen som lockade till mest klick under vecka 29 och 30. Lägenheten, som är 308 kvadratmeter stor, byggdes 1887 och har ett av Östermalms mest eftertraktade lägen med utsikt över Humlegården. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Edward & Partners Fastighetsmäklare.

Med den generösa takhöjden och de 8 rummen ger den här lägenheten direkt en rymlig och exklusiv känsla. Sekelskiftesdetaljerna är många – här finns pampiga takstuckaturer, takrosetter, väggpaneler, kakelugnar och originalgolv. 

– Det som sticker ut är storleken på våningen och att det är så få lägenheter i föreningen, bara sex stycken. Det skapar en väldigt privat känsla, alla har ett eget våningsplan, säger mäklaren Edward Melki på Edward & Partners Fastighetsmäklare AB, som förmedlar veckans klicktopp. 

Foto: Edward & Partners Fastighetsmäklare.

På den här adressen bor du nära till populära caféer, restauranger och shopping samtidigt som du har ett lugnt och avskilt läge. 

– Här får du det bästa. Detta är en bostad för någon som är väldigt kräsen med läget. Perfekt för en barnfamilj som vill ha nära till park men som ändå vill bo väldigt centralt på Östermalm, säger Edward Melki. 

Foto: Edward & Partners Fastighetsmäklare AB.

Våningen har just nu kommit upp i över 17 800 klick och intresset har sett bra ut.

– Vi har fått in bud men inte till det önskade priset än, säger Edward avslutningsvis. 

Vill du läsa mer om objektet? Klicka här.