Ö-boende i Umeälven mest klickad

På Ön mitt i Umeälven hittar vi strandtomten med villan som blev mest klickat på Hemnet vecka 31. Här kan du bada från privat brygga och njuta av utsikten över vattnet — bara ett stenkast från Umeå centrum.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Bild: Mäklarringen Umeå. 

Nu kan du bli en av de nästan 300 boende på Ön i Umeälven i centrala Umeå. Den är cirka 3 kilometer lång och består till stor del av skog med ett rikt naturliv. 

På den lummiga strandtomten på 1 689 kvadratmeter finns ett rymligt bostadshus i två plan och ett gårdshus på 60 kvadratmeter med kök och flera sovplatser. Huset har ett soldäck med utsikt över älven och bryggan.

– Du kan förvänta dig ett fint hus med underbart läge nära centrala Umeå med egen strandtomt och båtbrygga, berättar mäklaren Magnus Forsberg på Mäklarringen Umeå som förmedlar bostaden.

Bild: Mäklarringen Umeå. 

Husets kök är stort och har en värmande braskamin. Från köksbordet har du utsikt mot vattnet och dubbeldörrar som leder ut till trädäcket med matplats. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och en fungerande kakelugn för kalla vinterkvällar. 

Från det stora sovrummet på övervåningen kommer du åt den stora terrassen som också den har en utsikt över älven, i det andra sovrummet har du balkong mot gården. 

Bild: Mäklarringen Umeå. 

Frågar man Magnus Forsberg om vad som är mest unikt med bostaden så svarar han, inte så förvånande, det unika läget. 

– Läget sticker verkligen ut och det har varit bra intresse, säger han avslutningsvis.

I skrivande stund har villan kommit upp i över 21 000 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om bostaden? Klicka här.