Välplanerad söderlägenhet mest klickad

På Södermalm i Stockholm hittar vi den här lägenheten på 28 kvadratmeter. Med sina vackra originaldetaljer tog sig bostaden till första plats som Hemnets mest klickade objekt vecka 37.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm – Södermalm.

Kvadratmeterna är välplanerade och öppenheten genomsyrar hela bostaden tillsammans med det härliga ljusinsläppet. Lägenheten har renoverats och karakteristiska detaljer har bevarats, exempelvis de spröjsade fönsterna.

– Jag tycker den ljusa och välkomnande planlösningen är allt i den här bostaden. Att få till ett så bra utrustat kök där du även har tillgång till de sociala aspekterna mot allrummet är mervärde för mig, säger mäklaren Felix Zidaric på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm – Södermalm.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm – Södermalm.

Dessutom är det fördelaktigt att ha en sovalkov som inte är placerad mitt i rummet eftersom det ger lite mer avskildhet, menar Felix.

– Du kan förvänta dig en mycket charmig och genomgående kvadratsmart bostadsrätt, där både kök och sovalkov är genomtänkt med bra lösningar och god funktion, säger han. 

Lundagatan är eftertraktad tack vare närheten till både grönområden och stadsliv. Här bor man precis intill lummiga promenader till Långholmen, utsiktsplatsen vid skinnarviksberget samt restaurangtäta Hornstull, Mariatorget och Zinkensdamm. 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm – Södermalm.

– Intresset har varit bra, bostadens läge och utförandet passar många vilket såklart är ett stort plus på en marknad som just nu kräver lite mer, säger Felix.

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 57 000 klick på Hemnet. Vill du läsa mer om lägenheten? Klicka här.