Exklusiv stadsvilla lockar mest klick

Precis intill vattnet, med panoramautsikt över Stockholms skärgård, ligger den här exklusiva stadsvillan belägen. Det arkitektritade huset, signerat Thomas Sandell, tog sig till första plats som Hemnets mest klickade objekt vecka 40. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Klockare Fastighetsmäkleri

Här, på Gåshaga Brygga på Lidingö, bor man i ett eftertraktat läge, med dekorativa lösningar och goda förvaringsutrymmen. Fastigheten och innergården är ritade av arkitekten Thomas Sandell, vilket ger en unik och exklusiv känsla. 

– Här möts man av modern, stilren och spännande arkitektur och ett fantastiskt och mycket trivsamt område med underbara grannar, säger mäklaren Therese Klockare på Klockare Fastighetsmäkleri som förmedlar bostaden. 

Foto: Klockare Fastighetsmäkleri

Villan, som ligger på Gåshaga Brygga 17, byggdes 2001 och är om 183 kvadratmeter. Fastigheten består av fem rum, varav tre sovrum, och präglas av ljus och öppna sällskapsytor. Den generösa takhöjden bidrar även den till känslan av rymd.

– Ett stort fönsterparti med glasade altandörrar leder ut till den underbara och soliga terrassen som vetter mot vattnet, båthamnen och den tillhörande båtplatsen. Till fastigheten hör även en privat innergård som är utrustad med en öppen spis, säger Therese. 

Foto: Klockare Fastighetsmäkleri

Från de flesta fönster möts man av en magisk utsikt över havet – någonting som lockat spekulanter extra mycket, tror Therese, som anser att intresset för objektet varit stort.

– Vi har fått mycket fin respons på annonsen. Det är ett fantastiskt unikt objekt vi har erhållit förtroendet att förmedla! 

I skrivande stund har stadsvillan kommit upp i över 34 000 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om Gåshaga Brygga 17? Klicka här.