Lägenhet mest klickad igen: ”Sticker verkligen ut”

Lägenheten, som blev Hemnets klicktopp både vecka 45 och 46, väntas stå klar för inflytt i början av 2023. Men redan nu väcker bostaden i Vasastan, Stockholm intresse och annonsen är uppe i över 196 000 klick.

– Den New York-inspirerade designen tillsammans med den moderna ägandeformen sticker verkligen ut, säger mäklaren Lars Östblom på HusmanHagberg Vasastan. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Bild: HusmanHagberg Vasastan 

Den 30 kvadratmeter stora arkitektritade lägenheten är fördelad på 1,5 rum. Varje kvadratmeter utnyttjas med en yteffektiv sovdel och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Ljuset flödar in genom fönsterna som går från golv till tak. 

Bild: HusmanHagberg Vasastan 

Utöver genomtänkt design kommer bostaden även erbjuda en modern ägandeform, som enligt Lars Östblom som förmedlar lägenheten, väckt nyfikenhet bland intressenter.

– Köparen kan, förutom fantastisk design, förvänta sig ett modernt boende och framförallt ett modernt ägande. Föreningen accepterar juridisk person som förvärvare och erbjuder fria uthyrningsmöjligheter, berättar Lars Östblom.

Bild: HusmanHagberg Vasastan 

Lägenheten ligger på sjätte våningen i huset på Anna Steckséns Gata i Hagastaden, en nybyggd stadsdel som binder samman Vasastan och Solna. Bostaden säljs på ritning och väntas vara klar för inflytt i början av 2023.

Vill du läsa mer om objektet? Klicka här.