Unikt läge lockar tiotusentals klick

En stor villa med sjöutsikt i Hindås blev Hemnets mest klickade objekt vecka 49. Det svarta nyproducerade huset ligger minst sagt naturnära, omgivet av skogen och vattnet i Västra Nedsjön.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Bild: Residence Christies.

På den natursköna tomten ligger den 195 kvadratmeter stora villan, samt ett vinterbonat förråd och ett dubbelgarage på 60 kvadrat. Bada kan du göra både i sjön eller i poolen.

– Det är en drömvilla för alla. Utsikten, poolen och den vackra tomten tillsammans med planlösningen attraherar både familjer och par, berättar mäklaren Jonas Martinsson på Residence Christies som förmedlar objektet.

Bild: Residence Christies.

Huset har tre till fem sovrum och många sällskapsutrymmen. Första vången rymmer både kök, vardagsrum och matsal i öppen planlösning. Här har du, precis som i de flesta rummen i huset, utsikt över sjön och trädgården. Under sommaren kan du njuta av måltider ute på altandäcket och bad i poolen. 

Bild: Residence Christies.

På övre plan finns ett allrum och ett generöst master bedroom med badrum en suite och en walk in closet. Från sovrummet når du en terrass om cirka 48 kvadratmeter, med plats för både spabad och solstolar. 

– Det har varit stort intresse från olika typer av intressenter. Det som sticker ut är den sällan skådade kvaliteten i uppförandet från byggaren, tillsammans med tomten och planlösningen, säger Jonas Martinsson avslutningsvis.

I skrivande stund har villan kommit upp i över 24 901 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om objektet? Klicka här.