Brf-huset som blivit mest klickat igen, igen – och igen

Det kvadratsmarta brf-huset på 55 kvadratmeter blev Hemnets mest klickade objekt under vecka 1, 2 och 3. Villan har smarta, yteffektiva lösningar och byggdes så sent som 2022.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö.

Det är i Stenhamra, i Ekerö kommun, som det populära brf-huset ligger. Villan är kvadratsmart med moderna lösningar. Här har du allt du behöver – på bara 55 kvadratmeter. 

– Det unika med objektet är att du som köpare bor i ett eget hus med brf-form. Dessutom bor du med utsikt över Mälaren och har en parkering i nära anslutning, säger mäklaren Fredrik Drougge som förmedlar bostaden.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö.

Bostadsrättsvillan ligger i souterräng och är om 2 rum och kök. Planlösningen är väl planerad med exklusiva material och enhetlig inredning. Villan är genomtänkt i varje detalj med praktiska lösningar som förenklar vardagen. 

– Här får man ett boende i centrala Stenhamra med gångavstånd till bad, buss och butiker samtidigt som man bor i ett eget litet brf-hus, säger Fredrik. 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö.

Huset har ett sovrum och ett sovloft, ett rymligt badrum med tvättmaskin och ett kök som är integrerat med det stora allrummet. Utöver det finns en stor träterrass. I skrivande stund har villan kommit upp i över 23 300 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om villan? Klicka här!