Smultronställe i norra Skåne mest klickat

På Hörröd 1378, nära skog och natur, hittar vi huset som blev Hemnets mest klickade objekt vecka 12. Huset är utmärkt för den som älskar naturen och fungerar lika väl som året runt-boende som fritidsboende. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm 

Här, på Hörröd 1378, bor man omgiven av lugnet och naturen. Huset byggdes 1909 och är utan tvekan ett smultronställe för den som älskar naturen. Huset är på 75 kvadratmeter med en tillhörande tomt på 3 191 kvadratmeter. 

I huset finns ett mysigt vardagsrum, två sovrum och ett kök med vedspis och matplats. Det övre planet består av en inredd vind med stora sällskapsytor. På tomten finns ett fristående gästhus.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm 

– Det som sticker ut med objektet är gästhuset och det extra förrådsutrymmet. Gästhuset har flera sovrum, ett eget pentry, kök och duschrum vilket skapar möjligheten för uthyrning, säger mäklaren Sandra Axelsson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm, som förmedlar bostaden. 

Hon fortsätter: 

– Förrådet har stora utrymmen som lämpar sig väl för den med många fritidsintressen. Dessutom ligger huset så naturskönt, vem vill väl inte ha en röd stuga på landet?

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm 

– Intresset är stort hittills och det är många som vill komma på visning. Det visar att det finns fortsatt intresse att vilja bo på landet, säger Sandra avslutningsvis. 

I skrivande stund har huset kommit upp i över 15 700 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om huset? Klicka här.